herfst-weer.jpg

Nu wij in de maand oktober zijn, wordt het steeds kouder en vallen er blaadjes uit de boom. Bye bye summer hello autumn! Maar de herfst heeft ook zo zijn voordelen. Dit zijn de vijf dingen die ik zelf leuk aan herfst vind.

Top 5

1:Lekker eten bereiden.
Omdat je vaker binnen bent, heb je ook tijd om nieuwe recepten uit proberen. Ik ben dol op de recepten van de kookboek: lekker en simpel. In de donkere dagen drink ik graag warme chocolade melk met een toefje slagroom.En een lekker warm soepje.

herfst6.jpg

2: Huiselijk gezelligheid
Je bent steeds meer binnen te vinden, omdat het buiten slecht weer is. Kan je het binnen beter gezellig maken, zoals het interieur aan te passen of gezellig maken met kaarsjes. Om een gezellige sfeer te creëren.

herfst5.jpg

3:De feestdagen naderen
De feestdagen zoals,Sinterklaas,oudjaarsdag en nieuwjaar. Ik ben dol op de feestdagen lekker eten en elkaar cadeautjes geven. Het is altijd een gezellige boel. Ik ben dol op  kerst films, zoals de film Home alone. Ik kijk de film elk jaar, ook al heb ik de film nu al 20 keer gezien het blijft speciaal.

herfst4.jpg

4: Netflixen
Mijn favoriete series kijken zoals star trek en fuller house. Lekker onder een dekentje in mijn kamer of in de woonkamer.

herfst3.jpg

5:Mooie herfst landschappen bekijken.
Je kan zulke mooie foto’s  van herfst  maken. Mooie bladeren die uit de boom vallen. In de bos wandelen en van het uitzicht genieten. Ik vind de blaadjes er mooi uitzien! Elke blaadje is uniek!

herfst2.jpg

Wat vind jij leuk aan de herfst?

12 thoughts on “5 dingen die ik leuk aan herfst vind!”

  1. Al ben ik dop op de zomer, de herfst heeft ook genoeg charme. Heerlijk open haard aan, kaarsjes erbij, warme chocomel en een warme deken. Of wandelen in de bossen. Ook heel fijn.

  2. Ik ben stiekem ook wel dol op de herfst maar alleen als ik binnen mag blijven en er niet op uit hoef, Als de zon schijnt dan uiteraard wel en ben ik in het bos te vinden!

  3. Voor mij is het vooral punt 5. Ik ben een paar jaar niet of amper in NL geweest met de herfst dus verheugde me er nu zelfs op. Maar moet nu al bekennen dat het in mijn herinnering altijd droog en mooi herfstweer was en niet dit druilerig gebeuren 😉

  4. Ik ben altijd juist een beetje triest, wanneer de herfst begint. Einde zomer, einde lekker buiten leven, voorbij die warme middagen op een terrasje…die gezelligheid binnen, snap ik, maar heb dat na een paar avonden ook wel gezien. Het enige, dat ik mooi vind, zijn inderdaad die herfstlandschappen. De verkleurde bladeren, prachtig. Haha, ieder z’n ding natuurlijk.

  5. Leuke blogpost! Ik geniet vooral van het gezellig binnen zitten met een warme tas koffie. Ook het aanbreken van de feestdagen en het kopen van cadeautjes is iets waar ik naar uit kijk!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: