Ik blog nog niet zo lang ik heb nog veel te leren, daarom ben ik van best veel Facebook groepen lid. Die mij o.a. helpen om beter te bloggen, meer verkeer naar mijn blog te krijgen, ik leer ook meer over WordPress en beter te fotograferen. Dit wil ik graag in dit blog-artikel met jullie delen.

Er zijn al veel Facebook groepen voor bloggers bekend om je blogpost te delen zoals:bloggermagazineBloggers Platform Nederland  en Bloggers Nederland  Ik heb daarom gekozen om er zeven met jullie te delen die niet voor iedereen bekend is.

7 Facebook groepen:

1: Durft te vragen over wordpress
In deze Facebook kun je alles omtrent WordPress vragen. De beheerder, aantal mensen die lid van deze groep zijn hebben echt verstand van WordPress en doen hun best om je zo goed mogelijk te helpen.

2: Gezondheid en gezondheid verbeterende producten
Je kunt in dit Facebook groep je artikelen delen met anderen, die te maken hebben met gezondheid, als het maar geen reclame is. De beheerder bekijkt je ingebrachte artikel en beoordeeld of je artikel geplaatst wordt. Belangrijk om je aan de huisregels te houden!

3: Instagram followers
In deze internationale groep kun je volgers voor Instagram of Facebook vragen je krijgt er best een aantal volgers bij. Of je kunt reageren op oproepen van anderen.

4: Ps. brand beautiful
Via deze Facebook groep kun je gratis stock foto’s vinden die door de beheerder gemaakt zijn, die je voor je blog of website kunt gebruiken. Of je kunt lid worden van de nieuwsbrief en elke maand een aantal gratis stock foto’s ontvangen. Beiden foto’s van dit blog-artikel zijn afkomstig van Alicia Powell (ps. brand beautiful). Maar ook deelnemen aan volg-acties voor Facebook, Instagram en Pinterest. Tips om mooie content voor je website te maken.
Facebook groep is helaas alleen voor vrouwen.

5: Liefde voor Instagram
Veel nuttige tips over Instagram! Je kunt veel leren  over Instagram.

6: Fotografie voor beginners en gevorderden tips en advies
Leren over fotografie zowel voor beginners als gevorderden. Je kunt tips en advies vragen.

7: Dutch pinterest
Alles over Pinterest: tips,trucjes,leuke pins en campagnes via Pinterest.

stockfoto facebook groep 2.jpg

Ken je deze Facebook groepen al?

Liefs
Miriam

10 thoughts on “7 Facebook groepen-must voor bloggers”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: