Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar gezonde voeding en door mijn opleiding gewichtsconsulent is dat alleen maar meer geworden. In dit blog-artikel kun je een review lezen over de e-book : op de gezonde tour – Hoe doe ik dat nou in de praktijk? Van schrijfster en voedingsdeskundige Rianne.  Ik heb ook een winactie voor jullie dit kun je onderaan de artikel lezen.

Dit e-book is voor drukke ambiteuze vrouwen die een gezonde voedingstijl willen creëren.

Het verhaal van Rianne
Rianne Janssen (schrijfster van dit e-boek) kon paar jaar geleden nauwelijks functioneren omdat zij last van buiklachten had. Met de diagnose prikkelbare darm werd zij door de dokter naar huis gestuurd. Zij kwam in aanraking met een orthomoleculair arts en leerde over natuurlijke voeding zo werden haar klachten minder. Dat had zij zich van tevoren niet gerealiseerd. Zij wilde alles over de voeding leren en zij heeft zelfs de opleiding orthomoleculaire voeding & suppletie gevolgd. Zij heeft haar baan als projectmanager en change consultant opgezegd en is mensen gaan helpen die dezelfde problemen hadden als zij.

Wat is orthomoleculaire voeding?
Het is niet hetzelfde als de schijf van vijf van het voedingscentrum heeft veel zuivel en tarwe in de menu verwerkt. Maar orthomoleculaire voeding gaat uit van groente, meer vocht, minder zuivel, graanproducten en minder kaas, meer plantaardige eiwitten dan dierlijke eiwitten. Wat bij de schijf van vijf wel de bedoeling is. Vitamine en mineralen zijn heel belangrijk, er word gekeken wat het lichaam nodig heeft, zodat lichamelijke klachten minder worden. Maar ook wat je als persoon nodig hebt. De schijf van vijf gebruikte algemene richtlijnen, terwijl bij orthomoleculaire voeding per persoon gekeken word.

Inhoud van het e-book:
De zoektocht naar gezonde voeding koste Rhiannon drie jaar en heeft tot nu toe 1 leuke e-book uitgebracht, binnenkort komt e-book nummer 2 en 3 uit. In 15 stappen leer je, in dit e-book (praktisch) een eigen, gezonde voedingsstijl aan. Stap voor stap doorloop je (je) de 15 stappen in je eigen tempo. Rianne weet als change consultant heel goed dat het tijd kost om te veranderen dat gaat niet zonder vallen en opstaan. Daarom zijn de stappen verdeeld.  Het is een E-book boordevol met tips en links van lekkere recepten maar ook handvatten zoals een boodschappen lijstje die je kunt downloaden. Of links naar lekkere recepten en hoe lang je voeding kan bewaren.

Voor wie is dit e-book o.a.?
Herkenbaar?
-Je wilt een gezond voedingspatroon leren maar weet niet zo goed hoe.
-Je hebt een druk leven zoals werk, kinderen, studie en wil gezonder leven.
-Je hebt af en toe last van buik klachten of van een prikkelbare darm.
-Je leeft gezond maar bent opzoek naar tips of naar gezonde recepten.
-Je bent soms moe of hebt weinig energie wil graag meer energie krijgen en hoopt dat voeding je daarbij kan helpen.

lezen2

Na het lezen van dit e-book weet je o.a.:
-Hoe je een gezond voedingspatroon volgt en blijft volhouden.
– Waar je oplet bij het lezen van etiketten.
-Welke receptenblogs leuk zijn om te volgen en welke recepten lekker zijn om uit te proberen.
-Hoe je snel een lekker en gezond maaltijd kunt bereiden.
-Wat voeding voor je kan betekenen.

Ook komt allergie info in het e-book aanbod voor mensen met een:
Glutenvrij, suikervrij, lactosevrij, (vegan en plantaardig, maar ook voor non-vegans).

Je kan ook een kook workshop volgen om gezonde voeding onder knie te krijgen. Met dit e-book ontvang je 2,50 euro korting, inplannen binnen een half jaar na aankoop van de e-book. De eerste drie stappen van de 15 stappen kun je gratis via de website downloaden. Wanneer er een herdruk komt ontvang je de laatste versie helemaal gratis als je die gekocht hebt! Ook kan je een gratis kennismakingsgesprek bij haar volgen.

Conclusie:
Ik had de e-book binnen een paar uur al uitgelezen. Het leest heel makkelijk en is ook echt leuk om te lezen. Ik heb heel veel nieuwe dingen over voeding geleerd zoals: waar je op let als je een etiket leest. Dat je basis producten, kruiden lang kunt bewaren en voor elk gerecht wel kunt gebruiken. Ik ben ook blij dat de e-book uit 44 pagina’s bestaat ik ben niet een boekenwurm. Maar als je geen tijd hebt om een dik boek te lezen dan is dit e-book ideaal je kan het meteen toepassen. Het is een praktisch boek en de stappen zijn duidelijk beschreven. Het kost wel meer tijd om je voeding voor te bereiden maar het is volgens Rianne niet onmogelijk, als je er tijd aanbesteed is het zeker haalbaar.

Van €14,95 voor €12,95
https://www.byrhiannon.nl

Dit blog-artikel is door een samenwerking tot stand gekomen!

Goed nieuws! WINACTIE IS GESLOTEN
In de intro vertelde ik al dat ik een winactie heb.
Ik mag twee e-books (elke t.w.v. €14,95) weggeven.
-Een e-Book
-Een e-Book in combinatie met een healthy pakket (t.w.v €40 a €50)

Vertel mij in de comments waarom je de e-Books / healthy pakket wilt winnen! Vergeet niet je mail adres in te vullen.  Winactie is verlengd! Je kan t/m vrijdag 6 april meedoen. Zaterdag 7 april maak ik op mijn blog de 2 winnaars bekend! Alleen voor NL en BE!
Succes!🤗🙏

Uitslag is bekend!

Super bedankt allemaal voor het meedoen. Ik heb zulke mooie en unieke verhalen gelezen. Bedankt voor jullie openheid en bedankt voor het meedoen!

Tromgeroffel!!!!!!!!!!!!!

Gefeliciteerd!

-Ella Louise Vegada (e-book +healthy pakket)

– Claudia Diependaal ( e-Book)

Wees niet getreurd als je niet gewonnen hebt. Rianne gaat binnenkort ook een e-Book weggeven. Houdt haar instagram en Facebook in de gaten. Volgende week heb ik een nieuwe winactie.

Goed nieuws: Alleen geldig met code: sweetandnice €5 korting op e-Book of kookworkshop a.s donderdag. Alleen dit weekend geldig! Zie site voor meer info!

Via de website https://www.byrhiannon.nl kun je de eerste drie stappen van het e-Book gratis downloaden.

e-Book-Op-de-gezonde-tour-Volledig-kopie-copywinactie e-Book2

Wat vind je van dit e-book? Zou je het kopen?

Liefs
Miriam

35 thoughts on “E-book review:Op de gezonde tour- Hoe doe ik dat nou in de praktijk? + winactie”

 1. Het lijkt mij een interessant boek om te hebben, daarom doe ik mee met de winactie 😉
  Sinds kort ben ik weer bezig met gezonde voeding. Eerst at ik alles gedachteloos weg, maar ik heb weer motivatie gevonden om gezonder te leven. Hoe, is wel een grote vraag, aangezien ik een druk leven heb met mijn studie, stage en sociale activiteiten ernaast.

  Liefs!

 2. Ik zou graag mee willen doen! Ben erg bezig met voeding, alleen krijg niet het juiste resultaat. Ook heb ik huidproblemen waarvan ik weet dat ik dat kan verminderen met de juiste voeding! Dus alle hulp is welkom!

  1. Wat leuk dat je meedoet met de winactie! Door de juiste voeding kan je huidprobleem minder worden. Dit e-Book kan je daar zeker bij helpen.

 3. Leuke blog! Het lijkt me leuk om dit e-book te winnen, omdat ik graag meer weer leren over voeding. Wat doet het met je lijf? Wat is gezond en wat niet? Ook ben ik erg benieuwd naar de recepten😊

  1. Dankjewel!
   Wat leuk dat je meedoet met de winactie! Veel nuttige tips staan er in de e-Book beschreven, maar ook links van blogs voor lekker recepten.

 4. Ik doe graag mee met deze leuke winactie! Ik ben momenteel hoog zwanger en wil na mijn bevalling op een andere manier gaan leven: Veel gezondere voeding! Dit ook om weer goed op gewicht te komen. Nu is het zo dat ik ook niet echt van lezen houd maar ik zie dat je aangeeft dat dit makkelijke tekst is en je er eigenlijk zo doorheen bent! Lijkt me erg leuk om te mogen winnen omdat ik denk dat dit boek mij zeker zal kunnen helpen!

  1. Leuk dat je meedoet!
   Spannende tijd voor je!
   Ik houd ook niet van lezen, maar ik had dit e-Book wonderbaarlijk zo uit!

 5. Omdat ik als sporter en vegetarier altijd druk bezig ben met gezonde voeding lijkt dit ebook mij erg interessant!

 6. Hoi ik oie heel graag mee ik ben nu vollop bezig met het afvallen/sporten en ik zit weer op mijn vechtsport ik heb dat 12 jaar gedaan. En sinds 3 weken ben ik weer fanatiek aan het sporten en ik beoefen mijn vechtsport (karate) en ik vind het super belangrijk om goed en gezond te eten en daarom doe ik mee aan deze super gave winactie

  Ik heet via fb als Jessica Jill John leidner en Instagram yessicaleidner

  Veel liefs en fijne paasdagen

 7. Ik waag graag een kansje voor mezelf wat hulp is nooit weg gegooid net als goede steun in de rug en ik denk dat dit me kan helpen om af te vallen en gezonder te leven

 8. Ik loot heel graag mee,want door mijn Fibromyalgie ben ik vaak vermoeid en wil daar heel graag verandering in brengen 🙏🏼🍀

 9. Ik volg je nu al eventjes en mijn zus en ik zouden graag samen wat gezonder willen leven dus ik doe graag mee aan de winactie 😊 zou ons een goed duwtje in de rug geven en de nodige info die je als groentje wel kan gebruiken lijkt me 😊

 10. Klinkt als een heel interessant boek! Ik ben ook bewust bezig met gezond te eten. Maar wanneer je na een drukke werkdag thuiskomt, heb je niet altijd de tijd, fut, energie… om iets gezonds te koken. Vooral dagen waarop het snel moet gaan, zijn de lastige… Heel benieuwd naar wat dit boekt hier allemaal over schrijft! Ik leer altijd heel graag bij 🙂 Leuke website trouwens, kende ik nog niet!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: