Ik had al vaker bubble tea gedronken. Ik vond het heel leuk dat ik bubble tea bij bubble maze uit mocht proberen. In deze blog artikel kun je daarover lezen.

Bubble Maze kun je vinden in het centrum van Arnhem (in een steegje). In het centrum kun je ook veel winkels vinden, zoals de Primark mocht je daarna willen shoppen! Je kunt zeker goed shoppen in Arnhem.

Bubble Maze:

Bubble tea bar is al twee jaar open. De eigenaresse heeft het van haar broer overgenomen. Veel Chinese,Taiwanse en Japanse mensen komen bij bubble maze langs. Omdat ze bubble tea al kennen. Bubble tea, is een drankje uit de jaren 80 en komt uit Taiwan. Het is een koud drankje wat te vergelijken is met ice tea, maar dan met verschillende smaken en varianten.

Ze verkopen veel  verschillende smaken en soorten bubble tea’s

Soorten:
-melk
-yoghurt / groene thee
-icetea
-Melk en thee

bubblemaze3
Smaken/varianten van bubble tea!

Ik mocht zelf twee bubble tea’s uitproberen. Ik heb deze twee gekozen:

-Milk oreo cookies
Melk verwerkt met oreo’s koekjes.
De oreo vond ik heel lekker, ik ben zelf dol op oreo koekjes. Ik vond het zo lekker dat ik de volgende keer weer ga bestellen. 

-Icea tea green Apple
Appel smaakje met icea tea en een topping in de vorm van siroopballetjes, ik had ook voor de vierkante gekozen.Deze knappen in je mond open heel grappig, maar ook lekker.
Ik vond de green Apple wel een beetje te zoet smaken. Daar houd ik niet zo van, maar  smaken verschillen.

bubblemaze drink3
Linker is Milk oreo cookies en de rechter is icea tea green apple. Jammie!

Conclusie:
Wil je iets unieks proberen dan is bubble tea zeker de moeite waard. Je kan de smaken en variatie ook aanpassen staan ze zeker open voor. Wat wil je nog meer!
bubblemaze18

Met het openbaar vervoer is het 10 minuten op loopafstand vanaf het station.
De Bubble Maze bar zit in een zijstraat van het St. Jansplein (Jansplaats 18). Vanaf midden november hopen ze in de nieuw pand te komen aan Grote oord 2. Ben je in de buurt van Arnhem ga zeker een keertje langs bij Bubble maze. Leuke hotspot!

Je kunt ze op facebook volgen:
Bubblemaze

Ken je bubbel tea en bubble maze al?
bubblemaze15

Dit is een gesponsord blogartikel!

9 thoughts on “Review over de bubble tea bar: bubble maze”

  1. Oh, dat zijn inderdaad een hele hoop verschillende smaken. Ik drink echt super graag van die bubble teas! Van Bubble Maze had ik echter nog nooit gehoord. Leuk dat je er een heel artikel over schrijft, én dat je enkele drankjes mocht uitproberen. Yum!

  2. Bubble tea…ik had er eerlijk gezegd nog nooit over gehoord. Ben wel een grote theeliefhebber dus nu wel benieuwd naar deze koude varianten. Vraag me af of dit in België ook te vinden is…?

  3. Ik heb nog nooit bubble tea gedronken! Volgens mij ben ik de enige persoon op aarde, haha! Er zijn hier wel een aantal bubble tea-zaakjes in de stad, dus eigenlijk heb ik geen excuus. 😉

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: