Ik werd een aantal weken geleden door Maaike van maaikeschrijftop getagd in de snack tag. Super bedankt! Deze tag is oorspronkelijk bedacht door Merel van lotus writings en gaat over je favoriete (of juist niet) snacks. Ik houd niet van alle snacks ik ben best kieskeurig qua eten. Ik vind gezond eten belangrijk. maar af en toe ongezond eten vind ik ook kunnen. Lees jij mee?
Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?
Ik heb geen favoriete fastfood restaurant. Milkshake,frites en visburger eet ik wel bij de Mac Donalds meer eigenlijk niet. Ik probeer gezond te eten, ik vermijd daarom fastfoodrestaurants.

 

Zoet of zoute popcorn?
Een keer in de zoveel tijd eet ik zoute popcorn maar dan wel zelfgemaakte popcorn, het  liefs tijdens een spannende film. Zoete popcorn lust ik niet.
snack tag 1.jpg
Wat is je favoriete ijsje?
Magnum is mijn favoriete ijsje, voor magnum met hazelnoot kan je mij zelfs wakker voor maken. Jammie! Ik krijg er tijdens het invullen van de snack tag al trek in.

Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit op hebt?
Ik ben dol op citroen taartjes van La Place en op de red velvet taart van de lunch restaurant De drie graefjes (Amsterdam). Ik kan dit wel elke dag eten, maar dat doe ik natuurlijk niet.
snacktag 2
Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?
Zelfs iets snacken ik laat nauwelijks iets thuis bezorgen, mijn zusje besteld regelmatig wat via thuisbezorgd.nl dan eet ik soms wel mee.

Ga je voor het kaasplankje of een schaaltje M&M’s?
Zonder twijfel een kaasplankje met o.a. lekker romige Brie met zout en peper. Zo lekker!

Wat is je favoriete tussendoortje?
Danone stracciatella vind ik zo lekker, maar ik eet het niet elke dag. Ik eet regelmatig als tussendoortje soepstengels met een beetje roomkaas eigenlijk een soort dipsaus.

Warme of koude appeltaart?

Warme appeltaart met een toefje slagroom, zo lekker! Het liefst met warme chocolademelk en een toefje slagroom, met een beetje honing of stroop.snacktag3

Wat bestel je het liefst op een terrasje?
Ik drink niet, ik bestel het liefst biologische appelsap op een terrasje vind ik zo lekker.

Welke snack ligt er naast je patat?
Kaassoufflé en loempia zijn de enige snacks die ik naast mijn patat liggen.

Wat is je favoriete chips smaak?
Als ik chips eet dan eet ik naturel chips van Lays.

Hopelijk vond je het leuk om mijn tag te lezen zoals je kunt lezen ben ik best kieskeurig qua eten. Ik hoop dat je mij wat beter hebt leren kennen.

Ik tag deze bloggers om de snack tag ook in te vullen!
www.lifebyjess.nl
www.lactosevrijzijn.nl
Www.meermetmama.nl
www.mejuicychoose.wordpress.com 
www.talknomztome.nl

Ik ben benieuwd naar jullie snack tags!

Wat zijn jou lievelings snacks ?

 

 

6 thoughts on “De snack tag : waar ben ik dol op?”

  1. Ooh mijn favoriete snacks zijn net wel die M&M’s! Gisteren ging ik naar zo een 24/7 shop met automaten want ik had zin in M&M’s. Deze stonden op de bovenste rij. Het snoepgoed, drinken en eten wordt uit de automaat gehaald met zo een ladebak dat beweegt waar het product dat je wilt hebben in die bak valt en de bak vervolgens naar beneden gaat. Die bak was zo een rechthoekig doos en op die bak lag een zak chips ipv er in (geen idee hoe hij daar geraakte 😀 ). Doordat die zak chips op de bak lag, kon de bak niet tot helemaal bovenin de automaat waardoor mijn M&M’s niet in de bak kon vallen. Hoe zielig! Ik had er zo een trek in.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: