Sweetnicethings.nl is een website van M Bel Hadj. Alles wat je op mijn blog leest heb ik geschreven uit mijn beleving, ervaringen en is mijn eigen mening.  Alle gepubliceerde artikelen zijn door mij geschreven. Het kan zijn dat bepaalde onderwerpen niet volledig of onjuist zijn ik probeer dit te voorkomen maar dat gaat niet altijd. Ik sta niet in voor fouten op de website.
Ik zal altijd eerlijk mijn mening over onderwerpen geven ook als het samenwerkingen zijn. Je kunt lezen welke artikelen via een samenwerking tot stand zijn gekomen. Ik heb alle recht om elke moment de tekst aan te passen als dat nodig is. Iedereen heeft de mogelijk om te reageren op mijn blog, mocht een reactie niet gepast zijn dan zal ik het bericht verwijderen.

Afbeeldingen:
De meeste foto’s heb ik zelf gemaakt er komen ook afbeeldingen van de website pixabay, pixistock en van bedrijven waarmee ik heb samengewerkt dit heb ik erbij geschreven. Mijn eigen foto’s mag je niet zonder toestemming gebruiken, omdat ik daar de auteursrecht op heb. Stuur mij a.u.b een mailtje met welke reden je de afbeeldingen wilt gebruiken.

No follow link:
Mocht je met mij willen samenwerken is het belangrijk om te weten dat ik een no follow link plaatst. Ik plaats helaas geen follow link.  In de mail zal ik je daar over informeren.

Aansprakelijkheid:
Sweetnicethings.nl kan niet aansprakelijkheid gesteld worden voor direct of indirect schade voor bezoeken van de website. Je bent als lezer zelf verantwoordelijk wat je met de informatie doet.

Winactie:
Het is belangrijk dat je een geldige mailadres hebt. Waar ik winnaar bekend maak kun je altijd bij de  voorwaarden van de winactie lezen.
Ik stuur een of twee keer een mailtje de tweede mail is een herinnering.
Als je binnen 48 uur de winnaar niet reageert loot ik een nieuwe winnaar en maak je geen kans meer op de prijs. Mocht je de prijs op een of andere reden niet ontvangen hebben is Sweet& nice things daar niet aansprakelijk voor. Wanneer diegene mij na de uitslag ontvolgt om met de volgende winactie weer mee te doen, word diegene voor de volgende winactie helaas uitgesloten.