Er zijn tegenwoordig zoveel apps voor je telefoon! Voor ieder wat wils.
Dit zijn de apps die ik gebruik en handig vind om te gebruiken. Lees je mee?

-Square ready
Deze app ken ik pas recent, veel foto’s van mij zijn op Instagram voor de helft te zien. Met deze app kun je de foto’s verkleinen of vergroten, zodat de foto’s goed op Instagram te zien is. De foto’s worden vierkant.

Likes with tags
Deze app weergeeft de populairste hashtags en de beste hashtags die op Instagram gebruikt wordt. Helaas zijn niet alle thema’s gratis, maar je kunt uit (best) veel gratis thema’s kiezen.

– Preview
Laat je Instagram feed in geheel zien,  zodat je meteen kunt zien of het bij elkaar past.

WordPress of blogger
In plaats van je blogberichten op je pc te maken kan dat ook met de app.

-Canvas
Je kunt mooie Instagram posts (templates) ontwerpen en bewerken. Je kunt mooie creaties maken! Niet alleen voor Instagram, maar ook voor Facebook en Pinterest.

-Reddit
Blog posts plaatsen voor meer verkeer naar je blog. Je hebt sinds kort een Nederlandse groep, waar je blogs kunt promoten. Mocht je blog kunnen vertalen of een Engelstalige blog hebben, kun je in een Engelstalige groep je blogs publiceren.
https://www.reddit.com/

-Slideshow
Echt een aanrader om mooie slideshow van je foto’s te maken. De slideshow kun je direct op je Instagram delen.

-Lay-out from Instagram
Verschillende foto’s als lay-out gebruiken. Het is wel belangrijk dat de foto’s van dezelfde formaat zijn, anders ziet het er niet mooi uit.

Preppr
Heb je het heel druk dan is deze app ideaal! App om je posts in te plannen. Je kan uit drie tijdstippen kiezen wanneer het handigst is om je post in te plannen. Preppr plaatst automatisch je post nadat je het ingepland hebt. Het is wel belangrijk dat je de post bijwerkt en in de juiste formaat is. Eerste maand is de app gratis daarna betaal je €8 per maand. Voor 2 accounts betaal je €15.

Ken je deze apps al?

handige apps voor bloggers

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: