Ella Wiersum (Eigenaresse van chefpops) had een oproep in een Facebook groep geplaatst.  Ze was opzoek naar mensen die met haar leuke lolly’s op de foto wilde. Dat vond ik super leuk en ik reageerde meteen op haar oproep. Ik had een leuke foto met chefpops lolly (chocolade) gemaakt. Ik wilde ook een review over schrijven, omdat het bijzondere lolly’s zijn. Dat vond ze een goed idee! Ella gebruikt duurzame ingrediënten.

chefpops 6.png
Ik kreeg binnen 4 dagen de lolly’s in een doosje thuis gestuurd! Met een super leuk ansichtkaartje met de tekst: Girl you need this!

Chefpops:
De lolly’s worden in een webshop verkocht onder de naam chefpops. De lolly’s zijn 100% handgemaakt.  Ze gebruiken de beste ingrediënten om de allerlekkerste lolly’s te maken zoals: Arabica koffiebonen, goede room en vanille uit Madagaskar. Maar ook cacao uit de Dominicaanse Republiek. De lolly heeft een prettige bamboe stokje.
Iedere lolly ziet er een beetje anders uit, omdat ze handmatig gegoten zijn. Heb je wel een unieke lolly! De smaak is wel hetzelfde.

chefpops60
4 verschillende smaken!
chefpops 1
Ik heb 7 lolly’s ontvangen van van elke smaak twee. Behalve van de real chocolade (in hartvorm) heb ik een van ontvangen.


Er zijn in totaal 4 smaken verkrijgbaar.
Smaken zijn:

-Arabica coffee
Gemaakt van 100% Arabica-koffie, met een beetje room.
Deze lolly vond ik persoonlijker minder lekker, omdat ik de smaak van de koffie intens proefde. Maar mijn moeder vond de lolly erg lekker. Smaken verschillen!

-Salty caramel
Echte karamel met een klein beetje zout.
Ik vond deze lolly lekker, omdat er beetje zout in verwerkt is.  Ik had ervan genoten!

chefpops 13 ingredientenchefpops 14 ingredienten


-True vanilla
Vanille uit Madagaskar. Deze lolly vond ik heel lekker! Ik genoot vanaf de eerste likje ervan.


-Real chocolate.
Perfect voor chocolade liefhebbers!
Ik had een lolly in een hartvorm ontvangen. Zag er leuk en schattig uit!
Ik vond de lolly lekker en proeft echt naar chocolade.

ingredienten chefpops
De ingrediënten van alle vier de lolly’s.

Conclusie:
Wat zijn de lolly’s leuk verpakt en ziet eruit als een cadeautje. Ook  leuk dat je een kaartje bij je bestelling ontvangt. In elk lolly zit 50 kcal dat is niet zoveel. Voor de harten-lolly geldt een andere calorische waarde. Dit is ongeveer 50% meer omdat ze groter zijn. De lolly’s zijn bedoeld voor volwassene, heel origineel gedaan. En een lekkere trek. Mijn favorieten zijn vanille en karamel. De lolly’s zijn vol van smaak. Ik heb van de lolly’s genoten! Er is voor ieder wat wils.

DSC_0071

 Je koopt deze lekkere en leuke lolly in de webshop voor maar € 1,25 per stuk. Of in een super mooi doosje zitten 8 lolly’s, per smaak twee voor € 10,95. Of een ander samenstelling is ook mogelijk. Voor € 11,95 stuur je zo’n doosje als cadeautje, mét een mooie handgeschreven kaart. De verzendkosten zijn slechts € 1,95.
De bestelling wordt zo snel mogelijk opgestuurd, meestal dezelfde dag.

www.chefpops.nl

Voor de laatste nieuws kun je chefpops ook op social media volgen.

www.facebook.com/chefpops
www.instagram.com/chefpops

logo chefpops

Heb je de lekkere chef-pops al geproefd? Laat het a.u.b. bij de reacties hieronder weten.

Dit blog artikel bevat opgestuurde artikelen!

Partner Posts

8 thoughts on “Handmade chefpops lolly’s”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: