Sorry dat het artikel een dag later online gekomen is, ik had het heel druk dat het niet mogelijk was om eerder te schrijven en te plaatsen.
Twee keer in het jaar verandert de tijd ik heb het over de wintertijd en zomertijd. Ik merk dat ik gevoelig ben, komt door het gewijzigde uur. Ook al is het maar een uur, omdat ik een slaapstoornis heb, heb ik er meer last van. In dit blog-artikel kun je lezen wat ik doe om toch te kunnen slapen.

Hoe zorg ik ervoor dat ik toch slaap?
Ik merk dat ik 2 of 3 weken moet wennen aan de verandering van het uur soms zelf langer. Dat komt ook door de slaapstoornis. Dit zijn de middelen die ik o.a. gebruik om toch te kunnen te slapen en door te slapen. Want door dat het uur veranderd is word ik niet moe, maar deze middelen helpen mij om slaperig te worden. Het zijn allemaal natuurlijke producten!

De middelen zijn:
-Valeriaan voedingssupplement 450 mg (nature’s garden)
Aanbevolen gebruik:
3 maal mag je een capsule in nemen.
Ik neem vaak maar een beetje van een capsule, omdat ik snel suf overdag van word.
Ik heb valeriaan bij Holland&Barett gekocht. In combinatie met Sleep sommeil slaap ik als een roosje helpt ook bij doorslapen.

-Sleep sommeil spray (Bath& Body Works- Aromatherapy)
Gebruik:
Spray over je kussen zit o.a. lavendel en vanille in verwerkt daar word je slaperig van.
Ik heb deze spray gekregen diegene heeft het in Saudi Arabië gekocht, je kunt het denk ik ook via internet bestellen.

valeriaan en sleep sommeil

Slaap drankje van Nox:
Ik heb ook de nieuwe Sleep drink van Nox getest, het is voor het eerst verkrijgbaar in NL. Natuurlijke slaap drankje om snel in slaap te vallen.Dit zijn o.a. de natuurlijke ingrediënten: valeriaan,kaneel, gember, granaatappel, honing, bronwater uit de Alpen en plantenextracten van Mulungu.

Belooft dat je:
-Ontspannen en sneller in slaap valt.
-Beter slaapt door Mulungu.
-Fris en uitgerust wakker wordt.

sleep3

Feitje:
Mulungu wordt in Brazilië al jaren gebruikt om lekker te slapen. Van generatie tot generatie!

Mening:
Ik sliep door het drankje heel goed! Mijn vader en ik hebben beiden de helft (125 ml van de 250 ml) van het drankje gedronken. Daar ben ik ook blij mee want ik was heel suf en moe overdag er door geworden. Voor mij vader geld hetzelfde. Ik denk ook niet dat ik het nog een keer ga drinken. Mijn lichaam is er gevoelig voor ik houd het bij Valeriaan, het kan voor anderen mensen wel baat hebben. Je kunt het kopen bij de Etos voor ongeveer €2,90.

Heb je ook last van de overgang van wintertijd naar zomertijd? En de uur dat gewijzigd is? Wat vind je van deze middelen?

Liefs
Miriam

8 thoughts on “Hoe ik de overgang van wintertijd naar zomertijd ( qua slaap) zo goed mogelijk laat verlopen?”

  1. Dankjewel!💕💕
   Veel mensen hebben last van een droge huid. Ik heb daar zelf niet last van. Ik hoop dat je er binnenkort minder last van hebt.Precies laat de zomer maar snel komen. 🌞😎

 1. To be totally honest, I think it took an absolute idiot to come up with a time change from fall to spring, I don’t like it one little bit.
  Great writing!!!!
  Sincerely,
  Robert

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: