Het is heel belangrijk om elke dag je gezicht in de ochtend en voor het slapen te reinigen. Veel vrouwen reinigen hun gezicht niet! Ik deed het voorheen ook niet. Je hebt na een lang dag werken geen zin of geen energie meer. Of hebt in de ochtend geen tijd. Herkenbaar toch! In dit artikel kun je ook lezen, welke producten ik voor mijn gezicht gebruik!

Als je huid niet reinigt?
Het is heel slecht voor je huid als je het niet reinigt. Verstopte poriën,huid wordt grauw,huid wordt vettig en er ontstaan onzuiverheden.

Waarom in de ochtend je huid reinigen?
s,nachts produceert de huid afvalstoffen. Met water kun je dit niet reinigen.Daarom is een goede huidverzorging heel belangrijk.

Waarom in de avond je huid reinigen?
Het is belangrijk om altijd je huid te reinigen. Ook al gebruik je geen make-up, je komt altijd in aanraking met stof, vuil en uitlaatgassen. S’avonds herstelt je huid,reguleert en maakt nieuwe huidcellen aan. Om collageen en elastinevezels te produceren. Daarom is een schone huid belangrijk, anders kan het niet zijn werking doen.

Wat is de doel van een lotion?
Lotion of tonic maakt de huid goed schoon, zoals de laatste restjes van reinigingsproduct en verfrist de huid.

Wat is doel van melk reiniger?
De gezicht grondig reinigen, hydrateert en verfrist de huid.

Welke producten gebruik ik voor mijn gezicht?
Ik maak mijn gezicht schoon met tonic en melk reiniger op een wattenschijfje. Nu met de producten van lancome voorheen met olaz.
Ik gebruik de 2 in 1 dag en nacht crème van de tuinen ideaal! Bevordert de huid, hersteld en hydrateert. Bevat groene thee en zit ook het sap van aloë vera in.
Voor het eerst ga ik nieuw een slaap gezichtmasker van lancome uitproberen, voorheen gebruikte ik van een ander merk. En soms  gebruik ik de the smoothing & glow boosting liQuid care  gezichtscreme. Om mijn vermoeide huid een boost te geven. Het herstelt en  hydrateert de huid! Binnenkort ga ik grotere verpakkingen kopen.

Tips voor een goede huid verzorging:
-Was je handen als eerste goed zodat je huid goed kan reinigen.
-Gebruik lauw water in plaats van warm water dat kan de huid uitdrogen.
-Masseer de reinigsproduct goed en spoel het goed uit.
-Gebruik wattenschijfjes voor het reinigen van je huid.
-Gebruik voor het verwijderen van oog-make-up een oog-make-up reiniger.
-Ik ben zelf niet een voorstander van reinigingsdoekjes, ik krijg er huid irritatie van en het maakt niet grondig schoon.
-Breng 2 keer per dag crème op, dag en avond crème om je huid goed te beschermen.
-Gebruik een of twee keer per week een scrub crème aan, om alle dode huidcellen te verwijderen.
-Het ook belangrijk om je hals en decolleté te reinigen.

huid reinigen

Heb jij tips?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: