Wie is niet dol op chocolade? Een tijd geleden had ik 4 chocoladerepen (Johnny Doodle) van blogger Marjolein Olivette ontvangen die ik via haar winactie gewonnen had. Super leuk! In dit blog- artikel kun je lezen wat ik ervan vind.

Wie is Johnny Doodle?
Hij komt uit Rotterdam. Geniet van het leven en houd van goede dingen van het leven. Johnny is echt hij is een limited edition.

8 smaken in totaal
Elk chocoladereep heeft een unieke smaak en is natuurlijk in de Johnny Doodle stijl puur, ambachtelijk en met lef.

Mooie, unieke, opvallende en grappige verpakkingen. Ik word er helemaal blij van!

Johnny Doodle Foundation:
Johnny wil de werk- en leefomstandigheden van de cacao boeren veranderen door eigen projecten te starten. Daarom zijn ze de Johnny Doodle Foundation gestart.  Er word regelmatig aan de boeren gevraagd wat ze nodig hebben. Aan de binnenkant van de chocolade wikkels kun je een voorbeeld van die projecten zien.

Er gaat jaarlijks 3% van netto omzet naar de Johnny Doodle foundation.

4 chocoladerepen:

-White speculoos (white)
Lekker witte chocolade met speculaas stukjes en is lekker crunchy. Dit is mijn favoriet geworden.

-Fudge& brownie (milk)
Melk chocolade met stukjes brownie en vanille fudge stukjes. Zo jammie

-Macadamia&seasalt (milk)
Macadamia noten met zeezout. Combinatie van zoet en zout heel lekker!

-Salty Fudge (dark)
Puur chocolade met een snufje zeezout fudge en breekt de zoetigheid af. Mijn moeder vind dit heel lekker ik ben zelf niet dol op puur chocolade.

Website:Johnny Doodle

Conclusie
Ik had al eerder van de chocoladerepen van Johnny Doodle gehoord maar nog niet geproefd. Ik was super blij toen ik deze chocoladerepen gewonnen had.
Wat zijn ze lekker! Ik heb de chocoladerepen niet in mijn eentje gegeten met familie en buren is ook gezelliger. Ook vind ik het bijzonder dat ze ook aan werk- en leefomstandigheden van de cacao boeren denken en het willen verbeteren.
Ik ben benieuwd wat je van deze chocoladerepen vind!

Liefs
Miriam

20 thoughts on “Ken jij Johnny Doodle chocolade al?”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: