Ik ben altijd opzoek naar leuke en handige gadgets. In dit blog-artikel kun je lezen over drie producten van www.koopjesaap.nl. Ben je benieuwd?

Koopjesaap.nl:
Is opgericht in 2017 en is een webshop waar je leuke producten kunt vinden voor o.a. beauty, computer en gadgets enz. Ze kopen direct bij bedrijven in waardoor ze de kosten laag kunnen houden. Kwaliteit staat hoog in het vaandel! Kortingen tot wel 90%.

Nog meer voordelen:
-Een soepele garantie procedure mocht er ooit iets verkeerd gaan.
-Binnen 24 uur een reactie op uw vraag
-Niet goed, geld terug binnen 14 dagen!
-Schrijf je in voor hun nieuwsbrief en ontvang eenmalig een kortingscode voor 5% korting.

3 producten voor review:

Ik heb 3 producten van koopjesaap.nl getest.
Hieronder kun je mijn bevindingen per product lezen.

1: Dodehoekspiegel (2 stuks)
Spiegel voor de auto om de blinde hoek goed te kunnen zien. Op je spiegel plaats je aan elke kant een.

Mening:
Mijn moeder is blij met de dodenhoek spiegeltjes en kan nu nog beter auto rijden omdat ze de dode hoek nu ook ziet. Ze kan niet meer zonder dit zijn haar woorden en geeft dit product zelfs een 9,5 als cijfer.

IMG_0825

Dodenhoekspiegel

2:Strijkijzer strijkmat
Deze mat beschermt je kleding tegen het strijken zodat er geen vlekken of verbrandingen op je kleding komt.

Mening:
Wat een handige mat!
Soms komen er restjes op de kleding van de strijkijzer daar heb ik nu geen last meer van.

1534967246352

Strijkijzer strijkmat

3:Multifunctionele ramenzemer met een ingebouwde spray
Je vult in de spray schoonmaakmiddel en zo kan je eenvoudig je ramen zemen

Mening:
Het product ziet er op eerste gezicht fragiel uit maar schijn bedrieg, je kunt goed de ramen zemen zonder een emmer of spons te gebruiken.

sketch-1535712778453

multifunctionele ramenzemer

De verzending is altijd gratis geen minimum bestelbedrag!

Conclusie:
Ik ben enthousiast over de producten vooral de dodehoekspiegel en de strijkijzer strijkmat vind ik handig. Mijn moeder is zo blij met de dodehoekspiegel en vind het een geniale uitvinding en kan op deze manier nog beter auto rijden. Je kunt de producten voor een leuk prijsje kopen.
Wel jammer dat het een tijdje duurt voordat je product ontvangt binnen 10 (snelle levering) of binnen 20 werkdagen. Ik had het eerste product wel al binnen 10 werkdagen ontvangen.
Zeker de moeite waard om een kijkje op deze webshop te nemen.

Wat vind jij van deze producten?

Liefs
Miriam

www.koopjesaap.nl

Dit blog-artikel is via een samenwerking tot stand gekomen.
Ik geef altijd eerlijk mijn mening ook al is het een samenwerking.

7 thoughts on “Leuke en handige gadgets die je nog niet kent van koopjesaap”

    1. Ja hé? Echt een handige gadgets. Ik ben helemaal met je eens zonder gadgets lukt mij ook om te strijken. Maar met gadgets gaat het makkelijker. 👍

  1. Die dodehoek spiegels lijken me echt de moeite. Ik ben altijd bang bij het uitrijden of bij een afslag dat ik niet alles zou gezien hebben. Zo’n strijkhulp heb ik ook voor tere en fijne dingetjes die moeten gestreken worden maar meestal doe ik het zonder. En de ramen laat ik lappen , 🙂

    1. Gadgets 1 en 2 zijn inderdaad handig. Mijn moeder is zo blij met gadget 1 vooral jij het uitrijden. Dan heb je drie niet nodig, wat fijn dat je ramen gelapt worden lijkt mij ideaal.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: