Veel mensen zijn bekend met magnesium je hoort er tegenwoordig veel over. Producten waar magnesium inzitten worden ook meer gebruikt dan voorheen, omdat veel mensen magnesium te kort komen of gebruiken het voor iets anders. Ook sporters maken er gebruik van. In dit blog-artikel kun je er meer over lezen.

Maar wat is magnesium?
Een mineraal die belangrijk is voor je botten, opbouw lichaamseiwit, vorming van bot en spieren. Maar ook voor goed functioneren van de spieren.

In welke voedingsmiddelen vind je magnesium?
In alle voedingsmiddelen voornamelijk;brood, graanproducten,melk, groenten en vlees.

In welke producten kun je o.a. magnesium vinden?

-Voedingssupplementen
Drie keer per dag een capsule voor of na het maaltijd. Magnesium helpt je om je spieren te ontspannen en ondersteunt bij vermoeidheid. Ook goed voor mensen die last van migraine of spierpijn hebben. Het vervangt niet je dagelijkse hoeveelheid!
Product:magnesium van Nature’s Garden (Holland&Barett)

magnesuim3

-Magnesium zeezout voetenbad
Je doet een beetje zeezout in bad of in een voetenbad in combinatie met veel water.
Goed voor ontspanning van de spieren als je spierpijn hebt of wanneer je zware inspanning hebt gedaan! Helpt de spieren en gewrichten te versoepelen. Stimuleert de stofwisseling en doorbloeding. Ook verminderd het stress.
Product: ZarQa

-Magnesium spray
Je sprayt bijvoorbeeld op je voorhoofd of op je slaap, door de huid wordt magnesium opgenomen.Bevat natuurlijke magnesiumzout. Een kleine kans op een allergische reactie.
Product: Paleo minerals

magnesuim1

Conclusie:
Ik heb magnesium (voetenbad) niet zelf uitgeprobeerd. Mijn zusje wel ze gebruikt magnesium niet alleen als voetenbad, maar ook als ze in bad gaat. Ze raad deze product iedereen aan het helpt haar om meer te ontspannen en helpt haar ook als ze spierpijn heeft. Het magnesium spray verminderd mijn migraine je spuit de spray op je slaap. Het magnesium supplement vermindert mijn migraine en ik raak er ontspannen van, omdat je spieren minderen gespannen zijn. Je hebt veel verschillende producten van magnesium. Het is belangrijk om een product te kiezen die bij jou past. Dit artikel is niet tot stand gekomen via een samenwerking.

Ben je al bekend met deze producten? Gebruik je ook producten van magnesium?

Liefs
Miriam

Misschien vind je deze blog-artikel ook interessant!

Www.sweetnicethings.nl/hoe-ik-de-overgang-van-wintertijd-naar-zomertijd-zo-goed-mogelijk-laat-verlopen

9 thoughts on “Magnesium”

  1. Dankjewel!
   Bedankt! Ik heb al een tijdje last van migraine, daarom ben ik mij gaan verdiepen in natuurlijke producten zoals valeriaan en magnesium.

  1. Thank you for your reaction!
   I,m glad that you like the article!
   Magnesium helps to sleep better I use valerian it,s helps me sleep better!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: