Ik heb een abonnement bij make-up actie. Elke maand ontvang ik een willekeurige make-up product van het merk Beebee. Dit keer is het een matte foundation. Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt?

Ik ben eerlijk gezegd geen fan van foundation ik denk meteen aan het pancake effect. De laatste tijd heb ik veel oneffenheden en puisten dat ik er wel aan moet geloven. Anders vind ik mijzelf er onverzorgd uitzien.

Make-up actie:
Elke maand ontvang je voor 5,99 euro een make-up product met een waarde van meer dan 20 euro van het merk Beebee. Eerste maand is gratis je abonnement is elke maand opzegbaar. De verzendkosten zijn gratis. Beebee is in NL een onbekende merk je kunt het niet in de winkels kopen.

Matte Foundation van Beebee:
Ik heb de lichtste kleur omdat ik een lichte huid heb en een donkere kleur past niet bij mijn huidskleur. Je kan de foundation ook als concealer gebruiken. Breng het aan op plekken waar het nodig zoals: je wallen en puistjes. Het product is olie vrij en dierproefvrij dat geld overigens voor alle producten van Beebee..

_20180824_145026
Dit zat er in de mooie verpakking:

-Matte foundation.

-Kaartje met uitleg over het product.

Tip van de visagiste:
Breng een kleine hoeveelheid foundation aan op een kwast of een blender. Blend vanuit midden van je gezicht naar de buitenkant.

Wat beloofd het product?
Een matte finisch touch en een stralend huid. De foundation egaliseert, fixeert en geeft een medium dekking. Je huid wordt gehydrateerd door de moisturizer van de foundation.

Wat vind ik ervan?
Foundation voelt fijn op mijn huid aan, alleen vind ik niet dat het product goed mijn puistjes en oneffenheden dekt. Ik krijg er wel een naturel look van en mijn huid straalt.
Ideaal dat je het product ook als concealer kunt gebruiken. Ik breng dit niet aan met een blender of kwast maar met mijn vingers gaat makkelijker. Gelukkig geen pancake effect.

1535116002999
Dit is de lichtste kleur foundation. Nummer 1.

 

Gebruik je ook foundation of één make-product?
Zoja van welk merk?

Liefs
Miriam

One thought on “Matte foundation BeeBee”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: