Er  zijn al veel blogs voorbij gekomen over de series van netflix.
Netflix is een leuke website om films of series te kijken en is afgelopen tijd populair geworden. Op een regenachtige dag is het bijvoorbeeld leuk om films of series op netflix te kijken. Dit is mijn top 5 series die ik op netflix kijk.

Mijn top 5 : leuke series op netflix.

-1:Fuller house –Vervolg van Full house
Genre: Comedy
Recent weduwe D.J Tanner-Fuller krijgt hulp van haar zusje Stephanie en haar beste vriendin Kimmy. Zij gaan met ze allen in de ouderlijke huis wonen, om haar te helpen met het opvoeden van haar drie kinderen.

-2:Star trek discovery
Genre: Fantasie
Sience fiction serie over starfleet.
De serie speelt zich 10 jaar voor de Star Trek: The Original Series af. De hoofdrolspeler Michael Burnham (commander) is  grootgebracht door Vulcaanse ouders. Omdat zij op jonge leeftijd haar ouders heeft verloren. Zij wordt door de federatie opgesloten omdat zij als verrader wordt gezien. Zij krijgt van kapitein Grabriel Lorca van USS Discovery een tweede kans.

-3:Arrow
Genre: Drama
Billionaire Olivier Queen en zijn vader zijn verdwaald op zee in hun luxe jacht totdat de boot zinkt. Zijn vader overleefd het niet. Hij heeft 5 jaar op een onbewoond eiland geleefd hij leert er vechten, maar ook over de fouten (corruptie) van zijn vader. Hij komt terug als een veranderd persoon en wil alles goedmaken namens zijn vader. Hij schuilt zich achter de hood een van zijn mentors op de eiland. Hij gebruikt de pijl en boog om op vrouwen en mannen te jagen, die corruptie hebben gepleegd in zijn stad.

-4:Supergirl
Genre: actie
Vervolg van de serie superman. Zij is de nicht van Clark Kent ( superman).
24 jarige Kara Zor-El  werd als 12 jarige meisje door haar ouder weggestuurd van de planeet Krypton.  Omdat de planeet Krypton explodeerde zij ontsnapte net op tijd. Zij werdt in aarde opgenomen door de gezin Danvers. Ze moest al die jaren voorzichtig zijn met haar bovennatuurlijke krachten. Totdat er een vliegtuig ongeluk ontstond en zij geen keuze had. En haar krachten moest gebruiken om de mensen te redden. Zij onthult haar krachten en ware identiteit. Haar nieuwe roeping wordt geboren.

film4
-5:Lucifer:
Genre: crime
Lucifer is een knappe en charmante man die een engel is, hij vluchtte uit hel voor zijn vader (god). In hel moest hij slechte mensen straffen dat wilde hij niet meer doen. Hij leidt zijn leven zoals hij wil in L.A hij runt een eigen nachtclub.  Hoe langer hij in aarde blijft hoe menselijker hij wordt. Hij begint zijn leven saai te vinden en gaat detective Chloe helpen bij politiezaken als adviseur.

Je kunt zien dat ik verschillende series kijk op netflix! Stuk voor stuk leuke series.

Website van netflix:
www.netflix.com

Wat zijn jouw favoriete series/films op netflix?

movie1

2 thoughts on “Mijn top 5: leuke series op netflix”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: