Hoepelen kun je overal doen, in de tuin, in de woonkamer en in je eigen slaapkamer.
Ben je opzoek naar een nieuwe sport? Of wil je fit worden?
2 januari begint de nieuwsjaars hoelahoep challenge van Robin Hoop. Ik doe mee, jij ook? Ik mocht van Robin Hoop voor de challenge een hoepel uitkiezen, ik koos voor de unicorn hoepel. Een mooie basis hoepel met de kleuren; groen, zilver en roze. Gemaakt van kunststof. Past helemaal bij mijn persoonlijkheid! Lees je mee?

Wie is Robin hoop?
Is haar hele leven al fanatiek met sporten bezig. Tot ze in 11 augustus 2013 in aanraking met hoelahoepelen kwam, op de loveland festival in Amsterdam. Ze was er meteen onder indruk van. Twee dagen later had ze een hoepel gekocht. De hoepel ging overal mee en iedereen werd er meteen vrolijk van. In 2014 startte ze naast haar baan in de arbeidsbemiddeling, haar eigen bedrijf. In 2015 kon ze beiden niet meer combineren, ze koos ervoor om zich volledig op haar bedrijf; Robin Hoop te richten. Hoepelen maakt haar gelukkig, zoals de vrolijke mensen, de lichamelijke- en – mentale voordelen. Ze straalt positiviteit uit!


Hoepels:

Alle hoepels zijn handgemaakt, vouwbaar en gemaakt van licht materiaal. Kans op blauwe plekken is hierdoor kleiner. De hoepels zijn geschikt voor fitness oefeningen.

Verschillende hoepels:

*Basis hoepel (beginners):
Hoepels voor beginners en geschikt om met je middel mee te hoepelen. Je kan er basics oefeningen meedoen. Alle hoepels zijn qua gewicht hetzelfde, alleen de tapes zijn anders. Ik heb een basis hoepel (unicorn hoepel).

*Intermediate hoepels (gevorderen):
Hoepel voor gevorderden, als je de hoepel onder de knie hebt en meer uitdaging wilt. De hoepel is kleiner en lichter dan de basis hoepel.

*Kinder hoepels:
Speciaal voor kinderen een kleiner hoepel en van licht materiaal.

*Polypro hoepels (gevorderen):
Met deze kleine en lichte polypro hoepel, kun je  o.a. hoopdance en snelle trucs mee doen.

hoepel2hoepel 1


Waarom hoelahoepen?
Het is leuk om te doen, je kan ook samen hoelahoepen. Je hebt ook een momentje voor jezelf.

Er zijn nog meer goede reden om te hoelahoepen:

-Slankere taille
-Strakke buik,-billen- en been spieren
-Conditie verbeteren
-Sterke spieren zoals been,buik en billen
-Verbetering van de houding
-Verbetering van de spijsvertering

  hoepel3
Nieuwsjaars hoelahoep challenge
2 januari begint de hoelahoep challenge 14 dagen filmpjes, via de youtube kanaal van Robin Hoop. Alle video’s worden geplaatst in de Facebookgroep Hoelahoep Challenge Groep en op YouTube. Doe je mee? Ik doe mee lijkt mij super leuk. Ik had paar jaar geleden een proefles gevolgd, helaas vond ik het tegenvallen. Ik wil graag leren om goed te hoela hoepen, nu valt de hoepel na 3 minuten al van mijn heup. Oefen, baart kunst en hopelijk lukt het dit keer wel.

Met de kortingscode: MIRIAM55 ontvang je korting op de hoepel (geldig t/m 14 januari) Mocht je ook een leuke hoepel willen, in de webshop kun je een hoepel kopen.

Ik ben heel benieuwd naar de hoelahoep challenge! Via Instagram en Facebook houd ik jullie op hoogte van de challenge.

Dit blogartikel bevat gesponsorde artikelen!

Ga jij ook meedoen met de challenge? Laat het a.u.b. bij de reacties hieronder weten.

Liefs
Miriam

12 thoughts on “Hoelahoep challenge 2018”

  1. Wat leuk om te lezen! Ik kan het hoelahoepen echt nog geen drie minuten volhouden! Dat vind ik al knap! Het is niet iets voor mij om te doen, masr ik ben wel benieuwd naar jouw hoelahoep avonturen! Succes met de challenge!

  2. Ik ga niet meedoen aan de challenge, ook al klinkt het superleuk. Vroeger deed ik het heel veel, als kind. Wat ik wel ga doen is het sporten weer oppakken wat ik ruim drie weken heb laten zitten door de chaos en drukte van de laatste koude, gure en winterse feestmaanden. Ik merkte dat ik even behoefte had aan cocooning en doorleven van alles wat er is. Maar bewegen is ook heel fijn. Niet als goed voornemen overigens, maar gewoon omdat ik het ook in een andere maand had kunnen doen. Fijn 2018!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: