Zaterdag 7 juli was ik  samen met mijn moeder, vader en zusje 4 dagen naar Berlijn geweest.  In dit Plog kun je de hoogtepunten van de stedentrip lezen. Dit artikel is niet gesponsord!

Effeweg:
We waren met de busmaatschappij effeweg naar Berlijn (Duitsland) geweest, ik vond het niet erg om 9 uur heen en 10 uur terug in de bus te zitten. Ik vind met de bus reizen juist relax ook al duurt het wat langer dan met het vliegtuig. We hadden voor de  stedentrip
(bus, hotel + ontbijt) maar 110 euro pp betaald.

Verzamel plek van de busmaatschappij Effeweg
Lekker eten in het hotel van goede kwaliteit!
Ook is er tijdens het ontbijt magnesium, vitamine D en multivitamine tabletten verkrijgbaar. Ideaal!
Lekkere mini cupcakes!
Boottocht door Berlijn! Mooie uitzicht werd  helaas weinig over Berlijn verteld.

Wat een mooi standbeeld! Je vindt in Berlijn overal wel een standbeeld.
Deel van de Berlijnse muur!
Giraffe van LEGO land! Ik ben helaas niet zelf in Lego land geweest. Lijkt mij zo cool.
Ik ben dol op Starbucks! Wie niet?
IMG_9257
Terug in NL. De stedentrip  had voor mij wel langer mogen duren.

 

De website van het hotel voor foto’s.

Holiday Inn Berlin airport

Conclusie:
Berlijn is een bruisende stad met een heftig geschiedenis.
Dit is de tweede keer dat ik naar Berlijn geweest ben en ik ben niet teleurgesteld de stedentrip was voor mij te kort, maar wat was het een leuke trip. Ik vond het wel jammer dat hotel half uur rijden van het centrum vandaan is we hebben daarom elke dag met de bus meegereden. Je kunt ook via de gratis pendelbus naar de metro gebracht worden. Wat een mooi hotel is de Holiday Inn Berlin airport! Je kunt daar lekker eten en de kamers zijn geluiddicht dus hoor je geen vliegtuigen dat is zeker een pluspunt. Wel jammer dat ze aan het verbouwen waren zag er niet zo mooi uit als op de foto’s.

Ben je wel eens naar Berlijn geweest?
Of wil je Berlijn bezoeken?

Liefs
Miriam

29 thoughts on “Plog 3: citytrip Berlijn”

  1. I hope to go one day! Thanks for posting your experience. Looks like you had tons of fun. 🙂 By the way, it’s so cool to see that the translation tool works so well! Now, i can understand your posts! Yeay.

    1. Ahh thank you! Yes it was verry fun. I hope you can go one day to Berlin it’s a beautiful place! Great that the translation works!💕💕💕👍🏻

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: