Dit is de eerste blog post over producten die ik opgemaakt heb in juli en (eind) augustus maar eigenlijk al van mei en juni. Er kwam uit de poll van Instagram, dat jullie meer posts over fashion en beauty willen leek dit mij wel een leuke blog-artikel.

opgemaakt producten juli/augustus

Het duurt bij mij wel een tijd voordat ik een product opgemaakt heb ik denk dat het voor meerdere mensen geldt.

Dit zijn de producten die ik opgemaakt heb:

-Douche foam (kneipp)
Vijgenmelk- arganolie
Hmm wat ruikt deze douche foam lekker en je krijgt er een zacht huidje van.
Ik moest in het begin wel aan de intensieve geur wennen.

-Rosalpina & alpine herbs shampoo (Piroche)
Ik ben dol op deze shampoo! Aan de geur moest ik in het begin wel wennen het ruikt niet echt lekker het ruikt naar de Alpen. Het voordeel is wel dat ik door de shampoo minder haaruitval krijg.

Dag- & nachtcreme (De tuinen)
Aloe vera
Wat een fijn product en ideaal dat het 2-in 1 is dag- en nacht creme is. Het voelt fijn op mijn gezicht aan en ik krijg er een zacht huidje van! Ik heb in mijn kamer gelukkig nog twee potjes van.

-Gezichtsreiniger (Lancome)
Fijne reiniger voor het gezicht en ruikt lekker.

-Reinigingsmelk (nivea)
Bio Argan olie & bio aloe vera
Deze reinigingsmelk heeft mijn moeder opgemaakt. Ze vind het een fijne reinigingsmelk voor het gezicht ik vind de geur van het product wel heftig ruiken.

-Perfect curl cream (Etos)
Voorkomt pluizen en houdt krullen in model
Dit product gebruik ik elke dag houdt mijn krullen goed in model en mijn haar pluist minder. Ik kan niet zonder dit product!

-Parfum Kenzo flower
Ik had deze parfum als cadeau gehad niet een maar twee ze hadden per ongeluk dezelfde voor mij gekocht, ik was er zeer blij mee. Wat een lekkere parfum ruikt zoet! Jammer dat nu beiden parfums op zijn.

Wat vind je van deze producten?
Vaker een blogpost over opgemaakte producten?

Liefs
Miriam

13 thoughts on “Producten die ik heb opgemaakt in juli/augustus”

  1. I loved reading your postt! I’m going to have to try some of these products, some of the products i’ve never heard of before until now! I also love that you have a translator on your blog 🙂 I think its important to have a translator for readers from all over, I made sure to add one to my blog as well!

    1. Ahh thank you so much for your conpliments! Maybe a couple products you don’t can buy in your country! The translator helps to translate my blog posts. Great one! ❤️

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: