Excuses, dit is de juiste artikel!

Een tijdje geleden ontving ik dit flesje van Arganwinkel.nl gratis, ik betaalde alleen de verzendkosten van 1 euro. Dit is geen samenwerking! In dit blog-artikel kun je een review lezen.

Arganwinkel:

Ruim aanbod aan producten met arganolie zoals haarolie, gezichtsscrub, gezichtsreiniger. Dat o.a. verzorgt, hydrateert je huid, nagels en haren. Ze willen zoveel vrouwen kennis laten maken met arganolie, daarom zijn de kosten tijdelijk 1 euro.

Wat is arganolie?

In Marokko kent iedereen arganolie en is het nummer een product die gebruikt wordt. Arganolie is een natuurlijke olie met essentiële vetzuren het verbeterd je huid, haren en nagels. De olie bevat omega 6 en 9, vitamine E en eiwitten. Het voed, beschermt, hydrateert, verjongt en ondersteund je huid.
Arganolie komt uit Marokko wordt ook de vloeibare goud genoemd. Het product beloofd dat je huid meer elastische wordt en verminderd rimpels.

Arganolie:

100% pure argan.
Dit flesje van 15 ml kost normaal 7,50 euro je betaalt tijdelijk alleen de verzendkosten van 1 euro. Zie onderaan dit artikel voor de directe link.

De arganolie is hydrateren, anti-oxiderend en regenererend.
Je kan het overdag ook als primer gebruiken. Je huid word binnen een maand stralender en vitaler. Ook is het aanrader om ’s avonds de arganolie aan te brengen zodat je huid weer kan herstellen.

Olie heeft een Ecocert-kwaliteitslabel, dit houdt in dat het product duurzaam en milieuvriendelijk (productie) is. Hun maken gebruik van de hoogste kwaliteit van arganpitten die koudgeperst worden.

DSC_0163

Conclusie:

Ik ben al bekend met arganolie het werkt echt! Deze olie trekt snel in je huid hierdoor voelt je huid niet vettig aan. Sommige mensen gebruiken geen dag of nacht crème meer dat kun je ook doen. De arganolie die ik voorheen gebruikte maakte mijn huid een beetje vet deze absoluut niet. Je kan het ook voor je haren en nagels gebruiken mijn haren worden er minder pluizig van. Voor mijn nagels heb ik het nog niet gebruikt. En wat ik een grote pluspunt vind dat het product niet op dieren wordt getest overigens al hun producten.

1535128268246

Zie website arganwinkel om voor 1 euro ook zo’n flesje te bestellen. Je zit nergens aan vast!
Arganwinkel/proeffles

Wat vind jij van de arganolie?
Ga jij er ook een bestellen?

Liefs
Miriam

2 thoughts on “Review Argan van Arganwinkel”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: