Ik ben dol op duurzame producten! Ik koop vaak producten die van kurk, plastic en hout gemaakt zijn. Disenyo is een webshop die duurzame sieraden en accessoires verkoopt, zoals: armbanden, kettingen en tassen. Die handgemaakt zijn met een uniek verhaal. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke en unieke materialen, kunnen hierdoor variëren in kleur en structuur. Ik heb drie leuke items mogen uitkiezen. In deze blog post kun je er meer over lezen. Lees je mee?

Disenyo shop:
Disenyo staat voor unieke, duurzame sieraden en accessoires die handmatig in Zuid-Oost Azië gemaakt worden.
Geert Reuvers (founder van Disenyo) reisde in 2010 naar Zuid-Oost Azië. Hij vond de producten meteen bijzonder. Hij ontmoette toen ook zijn vrouw, samen ontwikkelde ze een passie voor handgemaakte sieraden en tassen. In 2013 investeerde ze in de juiste partners om een label te creëren dat ze kunnen introduceren in westerse landen. Ze hebben partners gevonden die bij hun passen. Ze reizen regelmatig naar lokale producties, op die manier kunnen ze hen steunen.

Wat maak deze webshop uniek?
Vooral vrouwen uit de Filipijnen ontwerpen en maken producten voor andere vrouwen uit Westerse landen. Hierdoor is er een kans om hun levensstandaard te veranderen; beter gezondheidszorg, scholing voor hen kinderen en professionalisering.
Zodat ze hun leven kunnen onderhouden om de cirkel te doorbreken. Elk product is met een uniek materiaal gemaakt. Volgens hun; koop je meer dan een modeartikel, maar een verhaal. De producten zijn eco-vriendelijk en groeien op in de natuur.

Mijn gekozen producten:

Armband: Mother of pearl

img_1003  img_1122

Materiaal: parelmoer
Kleur: bruin
Gewicht: 97 gram
Hoogte: 5,3 cm
Diameter: 5,5 cm

PRIJS
€29,95

Wauw wat een mooie armband! Ik was er meteen verliefd op, echt een uniek exemplaar.  Gemaakt van Bruin capsized mother of pearl parelmoer. Mooie ovale schakels die onregelmatig gevormd zijn. Uniek design! Past zowel bij een casual als elegant look. Het heeft een elastische band, daarom past het bij iedereen.

Oorbel: Naturel Wave

img_1014  img_1023

Materiaal: parelmoer
Kleur: crème
Afmetingen: 1,5 x 1,5 cm

PRIJS
€9,95

Hele mooie oorbellen! Gemaakt van parelmoer; een kalkproduct en bestaat uit dunne laagjes kalk kristallen.
Elk oorbel is net anders. Ik vind het mooier om
een oorbel te dragen, omdat het opvallende oorbellen zijn. Ieder zijn eigen stijl en smaak.

Envelop clutch: Damo

Leuke clutch!  img_1032

Materiaal: Palmbladeren
Kleur: zwart
Afmetingen: 22,5 x 1 x 15cm

PRIJS
39,95

Ik heb voor deze mooie Clutch gekozen, omdat het een eenvoudig en elegant uitstraling heeft. Ideaal voor een feestje!
De clutch is gemaakt van vezels, natuurlijk gedroogde palmbladeren. Handmatig geweven en daarna nog gekleurd. Clutch heeft een mooie agata steen als magneetsluiting. Palmbladeren zijn inkomsten in de Filipijnen, vooral bij kleinschalige telers. Hierdoor kunnen ze zich financieel onderhouden. 

Conclusie:
Wat een mooie en duurzame producten die fashionable zijn! De producten zijn niet duur vanaf  €9,95 verkrijgbaar en mogelijk voor elk budget. Leuk om cadeau te geven of cadeau te krijgen. Vanaf € 20 zijn de verzendkosten gratis. Bedankt voor deze mooie producten!

Website:
www.disenyo.shop

img_1065
Dit artikel bevat gesponsorde producten!

Wat vind je van deze webshop?

2 thoughts on “Mooie,unieke producten met een verhaal”

    1. Thank you for your comment. I love this products! They are really good value for money! Also handmade!💕💕💕

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: