Ik had een heel tijd geleden een mailtje van fotofabriek ontvangen, met de vraag of ik een canvas wil reviewen. Ik mocht een eigen foto kiezen. Ze was zo enthousiast over mijn blog dat was super leuk om te horen, maar ik was wel een beetje overrompeld. Ik reageerde meteen op haar mail met: ja, superleuk. In dit blog artikel kun je een review over de canvas lezen.

Foto fabriek:
Kun je online foto producten laten afdrukken.
Aan de hand van een software kun je eigen foto’s ontwerpen, zoals kaarten, posters en fotoboeken. Maar je kunt er ook verschillende soorten wanddecoraties vinden, bijvoorbeeld hout, karton en aluminium.

Makkelijk te bestellen
Ik mocht een canvas van 20X30 cm uitkiezen. Via de makkelijke navigatie had ik de gewenste product zo gevonden.
Via de online-editor kan je de foto bewerken, zoals knippen en het contrast wijzigen. Je kan een foto op een doek plaatsen of een collage maken.  Er is ook de mogelijkheid om een kader over de foto te plaatsen. Als je klaar bent voeg je bestelling aan je winkelmandje. Heel simpel!  Mocht je meteen de eindresultaat willen zien, voordat je de product besteld kun je mail adres doorgeven. Je krijgt meteen een mailtje in je mailbox.

Eerste keuze:
Deze foto was mijn eerste keuze voor de canvas eigenlijk. Maar wegens de slechte kwaliteit kon ik de foto niet gebruiken. Mooie foto gemaakt in Marokko (Chefchaouen) met 2 papegaaien. Ik was eigenlijk doodsbang voor ze kun je gelukkig op de foto niet zien. Ik dacht: maak snel een foto dan kunnen de papegaaien weg. Een papegaai zat letterlijk op mijn hoofd deed pijn door de scherpe nagels.

chefchouan.jpg

Tweede keus:
Dit is niet de mooiste foto waar ik op staat, maar brengt veel herinneringen met zich mee. Mijn moeder heeft deze foto uitgekozen en ik heb de canvas haar cadeau gedaan. De foto lijkt een beetje scheef is niet zo.  Door de warmte viel mijn zonnebril bijna van mijn gezicht, daarom is de zonnebril scheef op de foto te zien. Deze foto is ook in Marokko in de plaats Chefchaouen gemaakt, ook wel de blauwe stad genoemd. Er komen veel toeristen, modellen, acteurs en actrices over de hele wereld naar deze plek. Overal vind je mooie, blauwe huizen met deuren iedereen maakt er wel een foto van.

Foto op canvas
20cmX30cm/30X20cm staand of zittend
€14,99

https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-canvas/.

Conclusie:
Het duurde eerlijk gezegd een tijd voordat ik de juiste foto gevonden had. Nogmaals sorry daarvoor. Via de online-editor kun je meteen zien of je foto scherp of juist onscherp is. Hierdoor kwam ik achter,dat IPhone 5 geen foto’s van goed kwaliteit maakt. Helaas kon ik veel foto’s niet gebruiken. Ik kon uit een aantal redelijke foto’s kiezen, maar dat waren meer de foto’s die mijn zusje gemaakt heeft. Zij heeft een Samsung telefoon. Samsung heeft een betere camera dan IPhone, omdat die telefoon 2 in 1 camera heeft.
Je kunt eenvoudig en snel een canvas via foto fabriek bestellen! Ik had de canvas binnen twee werkdagen in huis, word ook goed verpakt met beschermhoekjes van schuim. De canvas is van goede kwaliteit. Ook leuk om cadeau te doen! Het is al bijna Valentijnsdag (hint). De link van de wanddecoratie kun hier vinden. Foto fabriek bedankt voor de leuke samenwerking!

Liefs
Miriam

Wat vind je van de canvas?
Ken jij foto fabriek al?

Dit artikel bevat een opgestuurde product voor een samenwerking!

Partner Posts

Geef een reactie

Privacy Voorkeuren

Cookies

Sweet& nice things gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/
Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn: 2 jaar

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

Sweet& nice things gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

%d bloggers liken dit: