Ik las op de instagram account van Gierige Gerda dat de twee gezichtmaskers, van Garnier haar maar €2 heeft gekost. De glamour goodiebag kreeg zij cadeau. Ik wilde de goodiebag heel graag.  De volgende dag  was ik naar de Kruidvat gegaan om de goodiebag te bemachtigen. Ik had er iets meer voor betaald,omdat ik andere gezichtmaskers van Garnier gekocht had.Maar echt een koopje! De goodiebag ( waarde van €29,95) kreeg ik cadeau, omdat ik de twee actie producten gekozen had.
Je kunt in dit artikel lezen wat er in de goodiebag zit en wat ik ervan vind.

DSC_0050
Dit zijn de twee gezichtmaskers van Garnier.


Wat zit er in de goodiebag?

-Oorbellen van lipjes.
Schattige oorbellen (lipjes) in de kleur goud.

-Een glamour beauty boek
Met o.a. de laatste beauty nieuws , tips en tricks voor de mooiste versie van jezelf. Influencers zoals Negin Mirsalehi, Anna Nooshin,Yara Michels, en Masha Feoktistova delen hun leukste beauty geheimen. Je kunt in dit boek mooie beauty foto’s vinden. Zo leuk!

-Welness waardebon 10 euro korting
Korting schilt zeker.

img_7298

-Win een stedentrip  t.w.v. €650  naar Barcelona.
Voor iedereen €25 korting  op een boeking bij opvakantievanaf.nl, mits je de kortingscode van Glamour gebruikt.

Cd van Glamour
Leuke cd die Glamour heeft samengesteld met vier mierzoete en romantische liedjes:
-Lovely day
-Hold my hand
-Karma chameleon
-Summer Nights

DSC_0130
Lovely oorbellen!


Conclusie:
Wat heeft Glamour de items  in een leuke verpakking verpakt voelt echt als een cadeautje. De roze verpakking past helemaal bij de tijdschrift Glamour.
En wat een leuke items! De oorbellen vind ik ook zo mooi.Ik ben zelf dol op beauty boek, waar ik elke dag een stukje uitlees. Handige en leuke tips kun je in de boek vinden zoals; hoe train je billen extra? Ik houd  verder ook van romantische liedjes, ik ga zeker vaker naar deze cd luisteren.

img_7306

Wat vindt jij van de goodiebag?

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: