Ik heb al een tijd last van een koortslip, het blijft maar terugkomen en wordt ook erger ik voel mij er ook onzeker over. Ik denk dat het ook met mijn lage weerstand te maken heeft. Toen ik oproep in de  Facebook groep las (speciaal voor bloggers) dat er bloggers gezocht werden om de herpotherm te reviewen. Hoefde ik er niet over na te denken ik reageerde meteen op de oproep. Ik dacht meteen: ik hoop dat ik uitgekozen word en dat ik afkom van mijn koortslip. Ik was zo blij toen ik via een mail van Anouk (www.koortslipweg.nl) te horen kreeg, dat ik uitgekozen was om er een review over te schrijven. Ik weet dat ik niet de enige ben die last van een koortslip heeft. In dit blog artikel kun je een review over herpotherm lezen. Misschien heb jij er ook baat bij.

Herpotherm:
Het is een elektrische apparaat in een lipstick vorm. Heel uniek! Dit apparaat voorkomt of zorgt ervoor dat je koortslip weggaat door geconcentreerde warmte (ongeveer 51 graden). Na ongeveer 100 keer gebruikt te zijn, moeten de batterijen wel vervangen worden!

herpotherm5.jpg

Het doosje bevat:
-Een elektrische apparaat in een lipstick vorm (inclusief batterijen)
-3 desinfectiedoekjes
-Gebruiksaanwijzing

Werkwijze van herpotherm:
Dit apparaat gebruik je wanneer je de eerste symptomen van een koortslip hebt, maar ook als je al een koortslip hebt. Je legt het apparaat op de juiste plek en drukt op het knopje, warmt ongeveer 3 seconden op ongeveer 51 graden vanuit het keramische contactoppervlak.Daarna gaat het rode lampje automatisch uit. Zo krijg je ook geen brandwonden. Wanneer je de tweede piepje hoort kun je het apparaat met de desinfectie doekjes schoonmaken. Je kan het na 10 seconden weer opnieuw proberen. Belangrijk dat je voor en na gebruik het contactoppervlak schoonmaakt!

Na gebruik word geadviseerd om de batterijen eruit te halen, als je het apparaat niet meer gebruikt om lekken te voorkomen en kun je de batterijen langer gebruiken.

Voor wie is het apparaat ook geschikt?
Het is voor iedereen geschikt, omdat er geen chemicaliën gebruikt word alleen warmte.
-Voor kinderen
-Vrouwen die zwanger zijn
-Mensen die last van  allergieën hebben
-Mensen die een gevoelige huid hebben

img_2239Je kunt de herpotherm via de website www.koortslipweg.nl bestellen en is nu tijdelijk 35 euro i.p.v. 45 euro.

Conclusie:
Ik heb het apparaat een aantal dagen achter elkaar gebruikt. Ik heb nu gelukkig geen koortslip meer en de koortslip is ook niet teruggekomen.  Het apparaat werkt volgens mij en komt zijn belofte na. Mocht de koortslip terugkomen of tinteling rond mijn mond voelen, kan ik het apparaat gebruiken, dat is tot nu toe niet nodig geweest.Normaal krijg ik al binnen twee weken een koortslip! Het apparaat is ook dermatologisch getest en is een gecertificeerd medisch apparaat. Het apparaat is niet heel goedkoop, maar je koopt als het goed is maar een keer. Ideaal apparaat en echt een aanrader! Ik ben er super blij mee. Bedankt voor de leuke samenwerking!

Dit artikel bevat een opgestuurd product voor een samenwerking.

Wat vind je van dit product? Zou je dit apparaat kopen?

Liefs
Miriam

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: