Een nieuwe jouw box van Ralph Moorman. Toen ik gewichtsconsulent bij sonneveld opleidingen studeerde, had ik al over Ralph Moorman zijn boek de hormoon factor gehoord. Dit ik vond ik een interessant boek.
Toen ik hoorde dat hij een box uitgebracht had was ik enthousiast. In dit blog-artikel kun je een review over de box lezen. Ik zal de box unboxen. Lees je mee?

Hoe is de box van Ralph Moorman ontstaan?
In het hormoonfactorprogramma draait leefstijl om voeding,training en stress.
Je kent Ralph Moorman misschien van de boek de Hormoon factor!
Ralph heeft biochemische kennis als levensmiddelentechnoloog hij krijgt al vaker de vraag wat de juiste producten zijn. Daarom heeft hij een eigen box samengesteld die voldoet aan zijn strenge criteria maar ook zijn favorieten zijn. Alle producten zijn gekozen door Ralph Moorman in 5 essentiële pijlers:
-Voeding
-Mond
-Haar
-Huid
-Suppletie (supplementen).

12 unieke,gezonde producten samengesteld door Ralph Moorman die voldoen aan zijn strenge eisen!

IMG_6883

Wat zit er in de box?
Winkel waarde van €125, en je koopt het voor maar €39, te bestellen op www.jouwbox.nl

-Traay (Lippenbalsem)
Zachte lippenbalsem met appelsmaak  is makkelijk te smeren doordat het vloeibaar is. De lippenbalsem ruikt lekker en is mijn favoriet.
Bevat natuurlijke ingrediënten zoals:bijenwas, zonnebloemolie en abrikozenolie.

IMG_7174

– WeLoveThePlanet (Deodorant)
100% natuurlijke ingrediënten. Er zijn geen synthetische stoffen en aluminium toegevoegd, daarom niet schadelijk voor je lichaam.
Wat apart een deodorant in een blikje! Ik dacht eerst  dat het een lipgloss was. De crème voelt zacht aan en wordt snel in de huid opgenomen.
Ingrediënten: zoals bijenwas,kokosolie en maiszetmeelpoeder.
Ik kies liever voor een deodorant of deoroller ik vind dit niet echt hygiënisch.

AESL1769-e1526209413823 XKMN9327

-LoveChock (nieuwe chocolade reep)
In de reep zit 94% cacao en is daardoor gezond om te eten. Het heeft een intense smaak ik heb de chocolade aan mijn  moeder gegeven zij is dol op dit soort chocolade helemaal op de dadels. Dadels bevatten ook vezels en antioxidanten.

NCYS9753

-Sportbay (Thuis elastiek voor benen en billen trainen)
Ik ben dol op dit thuis elastiek ik had voorheen ook een elastiek maar die ben ik kwijtgeraakt. Dit elastiek kan ik ook voor mijn yoga oefeningen gebruiken.

PQFN9542

-Hymalaya Magnessium (magnesium spray voor op de
huid
Helpt je fysiek als emotioneel gezond te blijven.Kan je gebruiken bij hoofdpijn,menstruatieklachten,depressie,vermoeidheid.
Ik heb soms last van migraine ik ga deze magnesium spray daarvoor gebruiken.
FVHD1256

-Oolaboo (Natuurlijke tandpasta)
Is een natuurlijke tandpasta zonder fluoride dat is niet goed voor je lichaam. In de tandpasta zit hydroxayapathiet wat onschadelijk is. Organische kokosolie reinigt je tanden en maakt je tanden witter.
NKKD0680  IMG_7168-e1526209142336

-Rosalphina (Natuurlijke shampoo uit de Alpen)
Natuurlijke shampoo afkomstig uit de Alpen. Geschikt voor droge en rode hoofdhuid. De shampoo ruikt lekker zorgt ervoor dat de hoofdhuid kalmeert. Fijne product die ik vaker ga gebruiken, omdat ik een droge hoofdhuid heb. Ideaal voor dagelijks gebruik!
IMG_7168

-Erica (Herbal styling paste
Ik gebruik zelf geen gel ik heb mijn moeder de product laten testen.  Blijft geen gel resten over en ruikt lekker. Mijn moeder is dol op deze gel.
UAOA3730-Chi (Spirulina 190 tabletten)
Spirulina  bevat van nature uit 50 vitale voedingstoffen zoals magnesium, ijzer en calcium versterkt je weerstand en geeft je energie.
AYPT5915 COEW3975

-Mudmasky (Natuurlijk groen gezichtsmasker)
Ik heb mudmasky in meerdere healthboxs gezien.
Een facial Detox Purifying recovery masker van mudmasky.
Het helpt je huid toxinen en bacteriën weg te krijgen, je huid word er niet droog van.
QRBK8616

-Naturel Heroes (Witch Hazel – Toverhazelaar Toner
Werdt al eeuwenlang gebruikt door indianen.Versterkt de huid, verfijnt de poriën, minder kans op mee-eters en puisten.  Je krijgt er een mooie egale huid van. De masker helpt om je huid strakker te krijgen en fijne lijntjes te verhelpen.
PKDN8305 IMG_7173

-Ghee (Golden Milk 50 servings)
Golden milk kruiden thee is goed voor je gezondheid en kun je een lekkere curcuma latte mee maken.
Ingrediënten zoals:kurkama, kaneel,gember,kardemom en zwarte peper.
DYRP5334 AYHE7910

Voordelen van de box?
Uniek samengestelde box
-70% korting
-A-producten van hoge kwaliteit en geselecteerd door Ralp Moorman.
-Tijdelijk en eenmalig is de box verkrijgbaar.
-Gratis verzendingJe hormoonfactor

Je leert op een laag drempelige manier de producten kennen en de hormoonfactor leefstijl compleet te maken.

IMG_7144

Samen met Ralph je box unboxen?
In de box zit een A4 flyer met een QR-code en een URL link je kan daarmee de video openen. En kun je tegelijk met ralph Moorman  jouw box unboxen hij vertelt over elk product en waarom hij voor deze product gekozen heeft. Super gaaf!

Ook leuk om te weten!
In de box zit ook een A4flyer van Kooc met 25% korting op lekkere maaltijden geïnspireerd door Ralph Moorman.
Iedereen die jouwbox voor 15 mei besteld maakt ook automatisch kans op 1 v/d 100 KOOC pakket  t.w.v. €29,84! Zeker meedoen!

Conclusie:
Wat een leuke en interessant box! Ik word er echt oprecht blij van. Mijn favorieten producten van de  jouw box zijn: lippenbalsem (Traay), Rosalphina (Natuurlijke shampoo uit de Alpen)Hymalaya Magnessium (magnesium spray voor op de
huid. Ik ben dol op gezonde voeding en gezondheid dit kun je ook op mijn blog lezen er komt regelmatig een artikel daarover online. Ik merk ook dat ik steeds meer biologisch en fairtrade producten koop of nuttig daarom past deze box ook goed bij mij. Als ik deze box niet via een samenwerking mocht reviewen had ik het ook gekocht.
Bedankt voor de leuke samenwerking!

Dit is mijn eerlijke en oprechte  mening!

Wat vind je van deze box?

Liefs
Miriam

p.s: Je kan jouw box ook op Facebook en Instagram volgen!
www.facebook.com/jouwbox
www.instagram.com/jouwbox

IMG_7221

Dit artikel is in samenwerking tot stand gekomen

Partner Posts

6 thoughts on “Review: Jouw box Ralph Moorman Favourites’”

  1. Heel interessant blogje met mooie producten! Wedereom weer gefeliciteerd met je samenwerking. Eigenlijk mag ik je dubbel feliciteren omdat ik je heb genomineerd voor de Liebster Award! Op mijn blog kun je lezen wat dit betekent. Ik heb je genomineerd omdat ik je een topper vind! X Mentje

      1. Graag gedaan hoor! Ik heb inmiddels eenlink naar de blog gemaakt op mijn blog over de Liebster Award, je kan dus meer views verwachten de aankomende tijd! X

Geef een reactie

Privacy Voorkeuren

Cookies

Sweet& nice things gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/
Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn: 2 jaar

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

Sweet& nice things gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

%d bloggers liken dit: