Dit is mijn aller eerste review van een beauty product! Dit is geen samenwerking.
Ik heb de matte lipgloss van het merk Beebee gereviewd o.a. verkrijgbaar bij make-up actie.  De eerste maand is je abonnement bij make-up actie gratis. Lees je mee?

Make-up actie:
De eerste maand probeer je gratis een beauty product uit, ik heb voor de matte lipgloss gekozen. Daarna betaal je elke maand maar 5,99 euro voor een willekeurige product van Beebee cosmetics. Het zijn basis of trend producten worden regelmatig gewisseld zoals:mascara, lipstick of een eyeliner enz. Het is elke maand een verassing wat je als full size product krijgt. De waarde van de make-up producten zijn boven de 20 euro. Alle producten zijn dierproefvrij. Als je aanmeld voor de producten geef je ook door wat je huidtint is en welke kleur lipstick of lipgloss je mooi vind. Zodra dat in de actie is sturen ze de product naar je op.
Je kunt het abonnement online opzeggen. Rond de 24ste worden de kosten (5,99 euro) van je rekening afgeschreven. Dit zijn alleen de verzend-en verpakkingskosten van het product! Mocht je opzoek zijn naar handige tips  hoe je het product van de maand  het beste kunt aanbrengen? Kun je tips vinden in je persoonlijke account of via de instagram van make-up actie.

Perfect matte lipgloss:
Bourgondië kleur van het merk Beebee cosmetics. Volgens de website is het een dekkende lipgloss en plakt niet komt door de romige mousse textuur.
Waarde van de lipgloss is 22,95 euro.
beebee lipgloss5
beebee lipgloss3

Conclusie:
Mooie lipgloss die lang op de lippen blijft. De lipgloss is moeilijk aan te brengen, het is volgens mij niet echt een matte lipgloss. Je kunt het beter met een kwastje aanbrengen zodat het er mooi uitziet. Ik heb over de lipgloss een lipstick van ongeveer dezelfde kleur aangebracht, zodat ik niet te droge lippen heb. In het begin plakt het volgens mij wel een beetje op de lippen.

beebee lipgloss7

Ik ben fan van dit lipgloss je hebt ook niet een idee dat je iets op je lippen hebt. De lipgloss ruikt ook lekker. En ook nog dierproefvrij wat wil je nog meer! Wat is een abonnement van 5,99 euro? Je kunt elk moment je abonnement stopzetten. Ik ben nu al benieuwd wat ik volgende maand als make-up product opgestuurd krijg. Make-up actie heeft er een fan bij!

beebee lipgloss9

Website:
www.makeupactie.com

Instagram:
https://www.instagram.com/makeupactie

Wat vind je ervan? Ga je een abonnement nemen bij make-up actie?

Liefs
Miriam

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: