Er zijn drie nieuwe varianten saladbowls verkrijgbaar bij AH! Heb jij ze al in de schappen van AH gezien? Ik mocht er een uittesten. Ik heb gekozen voor de saladbowl waar o.a. zoete aardappelen, knolselderij en geitenkaas inzit.

SALAD BOWL:

Mocht je geen zin hebben om te koken of geen tijd hebben zijn deze salades ideaal.
Lekkere saladebowls als tussendoortje of als lunch de salade is kant-en-klaar bij AH te koop. Je hoeft helemaal niets meer te doen, alleen de dressing toevoegen. Je kunt de nieuwe varianten bij de andere saladbowls vinden. Er zitten geen toegevoegde suikers in en in de dressing zit alleen groenten, elk saladbowl bevat maximaal 450 calorieën.

Review- nieuwe saladbowl van AH

Welke nieuwe varianten zijn er?

-Saladbowl met tonijn,ei en groene paprika.
-Saladbowl met zoete aardappel,geitenkaas en knolselderij.
-Saladbowl met kip,veldsla en een dressing van mais.

Review- nieuwe saladbowl van AH Saladbowl per stuk €4,95

 

Conclusie:

Ik probeer gezond te eten maar salades met sla vind ik niet altijd lekker. Toen ik zag dat AH nieuwe saladbowls in de schappen had. Trok het mij zeker aan om het uit te proberen. Het zijn niet alledaagse salades, maar salades met een twist en ook zonder toegevoegde suikers. Ik ben wel een beetje teleurgesteld in de salade, ik vind het niet echt veel smaak hebben. Ik heb de salade niet helemaal opgegeten, maar de appel stukjes, zoete aardappel, walnoot vond ik verrukkelijk dat heb ik wel helemaal opgepeuzeld. Ook de groente dressing proefde volgens mij te veel naar knoflook. Ieder zijn eigen smaak! Het is wel ideaal als je geen tijd hebt om een salade te maken of als lunch te eten. Je kan het ook in combinatie met andere gerechten eten.

Review- nieuwe saladbowl van AH

Ben je benieuwd naar de nieuwe saladbowls geworden koop ze in de winkel van Albert heijn of online.
Zie de website van AH voor meer info.

Dit review is in samenwerking tot stand gekomen.

Wat vind je van de saladbowls van AH? Ga je de salades kopen?

4 thoughts on “Review- nieuwe saladbowl van AH”

  1. Vaak vind ik het wel handig om eens een keer zo een kant en klare salade te kopen. Al zijn sommige een beetje flauw qua smaak. Vaak combineren wij ze met een ander gerecht en je hebt inderdaad gelijk. Bij ons komen ze ook vaak niet op, alles met een bite wat erin zit gaat wel vaak op, dat vind ik altijd heerlijk!. 🙂

    1. De kant en klare salades zijn zeker handig en je kan het natuurlijk ook combineren met een ander gerecht. Maar ik houd van meer smaak maar ieders zijn smaak.💕💕💕

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: