Ik reageerde op een oproep  van Joy of matcha ( webshop) op instagram er werd gezocht naar bloggers om matcha te promoten.Ik had voor die tijd geen idee wat Matcha was en ik had er nooit van gehoord. De volgende dag dronk ik toevallig in een nieuwe restaurant voor het eerst een matcha chocolade latte. Ik vond het toen wel intens smaken maar misschien moest ik er aan wennen. In dit artikel kun je een review over Matcha lezen.

Joy of Matcha
Is een webshop waar je matcha thee en accessoires  kunt bestellen.
Deze matcha komt uit Kagoshima in het zuiden van Japan. De felgroene kleur komt doordat de matcha plantages 3-4 weken voor de oogst met schermen afgedekt worden, verhoogt ook de chlorofyl productie. Je kunt op de website ook lekkere gerechten vinden waar je matcha in kunt verwerken.

MATCAH9

Wat is Matcha?
Gezonde thee die wereldwijd bekend is. Matcha bevat veel minder cafeïne dan koffie en je hebt er langer energie door. Het is een groene poeder die je in verschillende gerechten kunt verwerken. Denk aan een smoothie bowl, chocolade  en Matcha latte. Je kan het in veel gerechten verwerken.

Matcha begint populair te worden; er is matcha ijs, Lipton Ice met matcha en chocolade met matcha. Je kan matcha voor verschillende gerechten gebruiken.

MATCHA8Cermoniele matcha thee- 30 gr
€27.95
Www.joyofmatcha.com
Elk blaadje is met de hand geplukt.

Waarom Matcha drinken?
-Geeft je 5 uur lang energie.
-Detox je lichaam op een natuurlijk manier.
-Betere concentratie en humeur.
-Helpt ziektes voorkomen.
-Verlaagt cholesterol en suikerspiegel.
-Zit vitamine C, selenium, chromium, zink en magnesium in.
-Je verbrandt ook wat calorieën.

MATCHA1

1 kop matcha is hetzelfde qua mineralen en antioxidanten als 10 kopjes groene thee!

 

Wat vind ik van Matcha?
Ik vind het intens smaken en niet lekker ruiken. Ik gebruik daarom een klein beetje matcha poeder. Maar ik krijg er wel meer energie van meestal drink ik een matcha Latte dan proef ik de smaak ook minder. Mijn moeder zegt altijd: niet alles wat goed voor je is smaakt lekker. In de ramadan ga ik matcha uit testen krijg ik er overdag meer energie van of niet? Merk ik verschil met vorig jaar qua energie?

Video: Matcha bereiden.

 

Goed nieuws!
Ik heb korting voor jullie kunnen regelen.
Met de kortingscode SWEET10 krijg je 10% korting op je aankoop.
Zie webshop

Wat vind je van Matcha? Ga je het proberen?

Liefs
Miriam

Dit artikel is in samenwerking tot stand gekomen.

2 thoughts on “Review over Joy of matcha”

  1. Wat leuk dat je een samenwerking op de kop heb weten te tikken! 😊 Klinkt goed die Matcha. Ik had er ook nog nooit over gehoord voor het lezen van je blog. Leuk hoor! X Mentje

    1. Bedankt voor je bericht! Ja echt super leuk. Ik ben nu ook echt dol op matcha . Ik voeg niet te veel poeder bij zodat het niet intens smaakt.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: