the bodyshop11
Goed nieuws! Ik heb een nieuwe winactie voor jullie in petto. Ik heb nu meer dan 2.500 volgers op Instagram en meer dan 50 abonnees op WordPress. Ik ben daar super blij mee,  super bedankt daarvoor. Om dit te vieren kun je hele leuke prijzen winnen! In dit artikel kun je ook een korte review over een aantal items van The Body shop lezen. Die ik ook via deze winactie weggeef.

Korte review:The Body shop:
The Body shop is een vegetarische beauty product 100% vegan.
De producten bevatten geen dierlijke ingrediënten:
Zoals honing, bijenwas, melk, eieren en andere dierlijke ingrediënten.

The body shop shower gels/shower creams/gel lotion (60 ml per flesje).
€4 per stuk.
-Showergel:Mango
-Showergel: Frosted Berries (kerstcollectie)
-Gel-lotion:Strawberry 
-Shower cream:Coconut

Wat zien de verpakkingen van The Body shop er mooi uit. The body shop maakt er altijd een feestje van! Ik ben dol op de douche gel/ shower creams , omdat je ook reinigt zonder zeep te gebruiken. Maar je voelt je wel schoon.

-Showergel:Mango
Ruikt zoet en heeft een tropische geur.
De honing die erin is verwerkt komt uit Ethiopië.

-Showergel: Frosted Berries (kerstcollectie)
Besjes, witte bloemen, cranberry en sweet vanilla maken de showergel zoet.
Cranberry komt uit Zuid-Amerika.

-Gel-lotion:Strawberry
Het is een zoete geur.
Bodylotion van koudgeperste aardbeien zaadolie.
Verzorgt en hydrateert 24 uur lang trekt snel in de huid.
Reinigt de huid goed en voelt ook zacht op de huid.
De honing die erin is verwerkt komt uit Ethiopië.

-Shower cream:Coconut
Ruikt zoet en heeft een lichte geur van kokosnoot.
Kokosolie komt uit Samoa, Polynesië en de biologische sojaolie komt uit Brazilië

De producten herstellen en reinigen de huid heel goed. Alle vier de douche gels/shower creams ruiken heerlijk ik vind de coconut het aller lekkerst ruiken. Mini-verpakkingen voor op reis, ideaal! Ik geniet altijd van deze producten en voelt echt als een luxe als ik het gebruik.

– Body butter almond milk&honey (the Body shop) 200 ml
€15,95
Wat ruikt de body butter lekker ik ruik de honing intens! En wat een mooie verpakking ik ben er helemaal verliefd op. De body bitter heeft een witte kleur. Deze body butter is speciaal voor mensen met een droge en gevoelige huid, voedt 48 uur lang je huid. Voelt op de huid heel zacht en herstelt je huid. De ingrediënten komen uit verschillende landen: shea butter uit Ghana, almond melk uit Spanje en honing uit Ethiopië. Gemaakt van organisch amandelmelk. Dermatologisch getest! Goede body butter echt een aanrader!
https://www.thebodyshop.com/nl

Winactie:
Inhoud
-Showergel:Mango 60ml
-Showergel: Frosted Berries (kerst collectie) 60 ml
-Gel-lotion:Strawberry 60 ml
-Shower cream:Coconut 60 ml
-Almond milk&honey body butter (the Body shop) 200 ml
-Granaatappel douchecrème balea 300 ml
-Celherstellende gezichtscrème/rich cream (day tox) 10 ml
-Home spa bad tablet (Douglas) 24 gram

Waarde rond de 40 a 50

F1552D6E-56CB-4FA7-8D32-F1524FF851BF

10F4FC3B-9D45-4F69-99F0-FC477E281381

BA702290-6F0F-46CE-B1F2-D3CB41EB7228

Voorwaarden:
-Laat een comments achter met je mail adres dat je meedoet!
-Vertel waarom je wil winnen?
-Wil je nog meer kans maken volg mij op instagram of like mijn Facebook 
Je mag dit post delen als je wilt is geen voorwaarden.

Alleen voor NL en BE.

Datum:
Je kan meedoen t/m  zondag 29 april maandag 30 april om 21.00 uur maak ik de winnaar via mijn blog bekend!

*Deze winactie is niet via een samenwerking tot stand gekomen ik heb de producten zelf gekocht.

Succes!

Wat vind je van de items? Doe je mee met de winactie?

Liefs
Miriam

Uitslag:

Heel erg bedankt voor het meedoen!

Helaas kan er maar een persoon winnen.

Tromgeroffel de winnaar is …………

Kristel Brouwers-Dijkhuizen

Gefeliciteerd!!!!!

Ik heb je via Instagram een bericht gestuurd!

Wees niet getreurd er komt zeker een keer weer een winactie! 💕💕💕

Partner Posts

35 thoughts on “Review The Body shop+ winactie!”

 1. wow super! 😀 Wat een heeeeerlijke winactie
  Doe enorm graag mee, kan zeker wel een verwenmomentje gebruiken en met deze producten komt dat vast en zeker goed
  Groetje Ilsiee

 2. Allereerst gefeliciteerd met de 2.500 volgers op Instagram en meer dan 50 abonnees op WordPress! Superleuk en er gaan er zeker meer volgen! Dit pakket van heerlijke The Body shop producten klinkt heel erg goed, dus ik maak graag kans. Heel veel succes met je blog!

 3. Yup, we doen weer gezellig mee! Dit keer niet voor mezelf maar voor mijn zus, die verdient dit leuke setje zeker en geef ik het haar graag met een lach en een kus!!

 4. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag dit pakket willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus als je mij uitkiest en ik deze geweldige prijs mag winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

  (Geliket & gedeeld & Insta)

 5. Super leuk dat je een winactie doet! En van harte gefeliciteerd! Ik doe enorm graag mee met deze winactie omdat ik de Body shop producten super lekker vind. De kleine potjes zijn super handig voor mee op reis.
  Groeties Rebecca

 6. Wat super leuk dat je een winacties doet! En van harte gefeliciteerd met je volgers en abonnees! Ik doe heel graag mee met deze winacties omdat ik de Body shop producten heel lekker vind. De kleine potjes zijn ook erg handig voor mee op reis.
  Groetjes Rebecca

 7. Ohhhhh. Wat een fijne producten geef jij weg. Ik doe maar al te graag mee met jouw winactie 👍. Deze producten kunnen wij goed gebruiken. Vooral mijn dochter. Die is dol hier op. De Bodyshop is een hele fijne winkel. Ik maak graag kans. Ik volgde je al op fb en Instagram.

 8. Ik doe heel graag mee voor dit pakket lijkt me top en super fijn vooral na mijn tweede zwangerschap waar ik een andere huid van kreeg.

 9. Gefeliciteerd met je (nog steeds upcoming) mooie aantal volgers!! Ik vind je posts op Instagram verfrissend en leuk om te zien, ga zo door! Wat betreft je winactie; het lijkt me erg fijn om deze producten van The Body Shop te gaan gebruiken. Gewoon omdat we er eigenlijk te weinig bij stil staan dat zeep en al die weldadig geurende (stiekem ook wel lekkere) douche crèmes / body lotions helemaal niet zo goed zijn voor je huid. Toevallig weet ik dat de producten van The Body Shop ook erg lekker ruiken (erg handig, schoonfamilie met een kast vol beautyproducten in de badkamer). Het zou veel leuker om ze eigen te maken en meer te gaan gebruiken! Because, everybody has got to love their body! 🙂
  Zoals ik zei; Ga zo door! En degene die deze actie wint gun ik het van harte. Liefs Yosie.

  1. Wat een lief berichtje!💕💕💕
   Heel erg bedankt voor je complimenten.
   Precies helemaal mee eens. Het zijn hele goede producten.
   Super leuk dat je met de winactie meedoet.
   Wat leuk dat je mij volgt 🤗🤗

 10. Ik doe heel graag mee, volg je al een tijdje en ik vind dat je een hele fijne en verfrissende blog hebt 😊 je schrijft en spreekt tot je lezers op een aangename manier en heel uitnodigend, ik ben er zeker van dat je blog nog gaat groeien de komende tijd ^^!
  Heel tof dat je een giveaway doet en ik wens je nog heel veel geluk met je blog maar vooral heel veel plezier want dat is het belangrijkste 😊.
  Groetjes, Marina 🌼

  1. Bedankt voor je lieve berichtje. Super leuk dat je mijn blog volgt. Bedankt voor de complimenten.💕💕💕Ik word er een beetje verlegen van.
   Leuk dat je met de winactie meedoet🤗

 11. Nogmaals gefeliciteerd met zo veel volgers Miriam!! 🎉🎉 SUPER!! Ik doe graag mee met deze winactie!! Waarom?? Omdat ik gek ben van de producten van The Body Shop!!❤️ Liefs

 12. Nogmaals van harte meid!! Met al je volgers!! Ik doe graag mee omdat ik eigenlijk alles van TBS heerlijk vind!! Te gekke winactie!!😘

Geef een reactie

Privacy Voorkeuren

Cookies

Sweet& nice things gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/
Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn: 2 jaar

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

Sweet& nice things gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

%d bloggers liken dit: