Heb jij ook krullen? En krijg jij de krullen niet onder controle? Dat is nu verleden tijd. Ik had voorheen pluizig haar en ik miste volume in mijn haar.

Crème of nature: pudding perfection:

Dit is er. pudding crème die je krullen onder controle houdt, extra boost geeft en je haar blijft de hele dag goed zitten. Het geeft je krullen langdurige veerkracht en gaat pluizen tegen.  In de pudding crème zit argan oil is afkomstig uit Marokko. De crème ruikt zo lekker en ziet er uit als een pudding. Niet stiekem opeten he!

Uitleg:

Breng de crème op vochtig haar aan, verdeel de crème over je hele haar met gespreide vingers aan. Draai en kneed de crème in de haar. Vergeet niet de voorkant die is vaak heel droog bij krullend haar. Ik breng de crème meestal 2 keer aan. Niet uitspoelen. Daarna doe ik mijn haar in een knot en paar uur later doe ik mijn haar weer los. Om de crème in te laten werken. En het eindresultaat is dat ik mooie krullen heb!
Zie de mooie foto’s voor het resultaat!

Ingrediënten:

  • Argan olie en argan boter, shea butter, avocado olie en olijf olie.
  • Er zit geen sulfaten, geen parabenen, geen minerale olie en geen petrolatum in de crème.
creme pudding binnen 2
De binnenkant van de crème ziet eruit als een pudding
blog 8
Ik ben dol op deze crème!
krullen-aan-de-onderkant
krullen van de zijkant! Supermooi met de haarkleur mahonie!

Conclusie:
Ten eerste wauw, wat een volume heb ik en wat een mooie krullen!
Ik vind de crème erg lekker ruiken en het is zeker een pluspunt dat er ook argain oil in verwerkt is.
Helaas vind ik de prijs te duur voor het potje betaal je ongeveer 12 euro. De potjes die ik voorheen kochten waren 9 euro. Wel van een ander merk. Maar ik ga voortaan dit potje kopen.  Ik krijg er mooie krullen van zie foto’s voor resultaat. Zelfs de volgende dag heb ik nog steeds mooie krullen en mijn haar ruikt lekker. Mijn haar word er niet vettig van. Ik heb het idee dat er nauwelijks crème in mijn haar zit terwijl dat wel zo is.

Product: Cre­me of Na­tu­re Pud­ding per­fec­ti­on
Prijs: 11,95 euro
Winkel:Etos of Albert Heijn

Tip:
Bij krullend haar kan je bijna nooit te veel crème gebruiken, het wordt meteen door je krullen ingezogen. Je krijgt er geen vettig haar van. Je kan een föhn met diffuser gebruiken om meer volume te creëren. Föhn je haar niet helemaal droog, anders gaat je haar pluizen.

Zou jij deze product kopen?
Welke styling product gebruik jij?

blog foto 6

One thought on “Review:creme of natu­re pudding per­fec­ti­on – Voor krullend haar.”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: