Deze douche foam van Kneipp zat ook in de healthbox veel leuke items zaten erin, ik heb een item (milieu vriendelijk wassen) al gereviewd. In dit artikel kun je een review van de kneipp douche foam vijgenmelk – arganolie lezen. Dit is geen samenwerking!

 

 

Kneipp:
Meeste mensen kennen Kneipp wel! De producten zijn vooral gericht op de gezondheid, worden veel planten en kruiden gebruikt. Maar weet je ook hoe Kneipp ontstaan is? Ik wist het eerst ook niet!

Kneipp bestaat nu al meer dan 125 jaar.
Sebastian Kneipp  was een priester kreeg in 1864 tuberculose was in die tijd een ongeneeslijke ziekte. Het boek : De geneeskracht van water (van Vincent  Priessnitz) gaf hem inspiratie en ideeën. Hij ging elke dag baden in de ijskoude Donau. Het werkte paar jaar later was hij genezen. Hij was heel verbaasd dat hij genezen was en wilde weten hoe dat kwam hij ging door met vergelijkbare experimenten. Hij combineerde water met andere elementen die bij de  natuurgeneeskunde horen. De gezondheidstheorie is gebaseerd op de vijf pijlers: water, kruiden, bewegen, voeding en balans. Dit is nog steeds de basis dit zie je terug in de producten en visie van Kneipp.

Zijn goed vriend, apotheker Leonhard Oberhäußer hielp hem vanaf 1891 en is een belangrijk rol in de geschiedenis van Kneipp. Hij gaf hem het recht om onder zijn naam producten te ontwikkelen die op zijn visie/ filosofie gebaseerd zijn. Zo is Kneipp ontstaan!

Sebastian Kneipp van priester tot oprichter van Kneipp. Werd ook wel de waterdokter genoemd.

review kneipp douche foam vijgenmelk arganolie4

Eerste indruk van de schuimende douche foam vijgenmelk-arganolie:
Wat ruikt de douche foam lekker je ruikt de vijgenmelk en arganolie heel goed. Ik vind de verpakking heel mooi! De schuim maakt je huid echt zacht. Niet alleen reinigen en verzorgen. Je kan het ook als scheerschuim gebruiken.Ideaal! Voor ongeveer 40 douchebeurten.

Voordelen:

Geen conserveermiddelen (zoals parabenen)|
-Zonder minerale oliën.
-Dermatologisch getest.
-Dierproefvrij
-Conserveringsmiddelen volgens de Europese richtlijnen

Kijk uit met warmte en open vuur houder kan open barsten. Niet blootstellen aan warmte boven de 52 graden.

€7,99 per stuk

Conclusie:
Ik was vroeger niet dol op Kneip ik vond het niet lekker ruiken tegenwoordig ruiken ze wel lekker. Ik ben verrast door deze douche foam wat ruikt het lekker. Wat een mooie verpakking dat was voorheen niet zo, dat maakt het ook aantrekkelijk. Ik vind het ook een voordeel dat er geen parabenen inzit en dat het dierproefvrij is. Mijn huid voelt na de douchebeurt zacht aan.Wel jammer dat douche foam snel op is binnen 2 weken al met douchgel doe ik toch langer. Ook vind ik de douche foam aan de dure kant. Ik zou het zelf niet voor dit bedrag kopen. Ik hoorde van Leegschrift dat je bij Etos vaak producten van Kneipp 2 voor de prijs van 1 kunt kopen. Dan valt de prijs reuze mee.

review kneipp douche foam vijgenmelk arganolie3

https://www.kneipp.com

Mocht je willen lezen welke product ik uit de healtbox nog meer gereviewd heb.
Zie deze link!
https://sweetnicethings.nl/milieu-vriendelijk-wassen/

Wat vind je van dit product?

Liefs
Miriam

8 thoughts on “Review:kneipp douche foam vijgenmelk – arganolie”

    1. Bedankt voor je berichtje! Oow dat wist ik niet! Goed om te weten. kneipp heeft een goede filosofie! Ik vond het heel leuk om hun geschiedenis te lezen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: