27 november 2017 werd de verloving van prins Harry en Meghan aangekondigd. Ik verheugde mij al een tijdje op de grote dag van Prins Harry en Meghan. Eindelijk was het zover. Eergisteren zaterdag 19 mei 2018 zat ik net als miljoenen mensen aan de buis gekluisterd. Op Windsor castle gaven hun elkaar de ja-woord.

Meghan Markle
Meghan (36) is een gewone burger maar wel een bekende actrice, je kent haar o.a. van de populaire serie Suits. Is gescheiden daar was niet iedereen blij mee. Trouwde met Prins Harry (33) afkomstig van een stijve koninklijke familie. En zal door het leven gaan als Duchess of Sussex .

Hollywood bruiloft:
Er waren zoveel bekende Hollywood sterren aanwezig zoals: Oprah Winfrey, George Clooney, Elton John, Joss Stone,Victorie en David Beckham en de Suits collega’s
Dat het meer weg had van een Hollywood bruiloft.

Mijn hoogtepunten van de bruiloft:

-De jurk van Meghan
Mooie, simpele witte schouder jurk leek op de trouwjurk van prinses Maxima.
Ontworpen door modehuis Givency en door de Britse ontwerpster Clare waight keller

-De eerste kus
Een liefdevolle maar snelle kus tussen Meghan en prins Harry die buiten(Windsor castle) plaatsvond.

-Predikant uit U.S
Ik vond hem hilarisch hoe hij vol emotie over geloof en liefde sprak. De koninklijke familie schrok wel van zijn preek.

-Gospel koor
Mooie koor met mannen en vrouwen van Afro-Amerikaans afkomst. Wat kunnen ze mooi zingen!

-Zus van Diana
Zo zou Diana eruit zien als ze nog leefde. Een gedicht over liefde het was mij niet helemaal duidelijk waar ze het over had. Het klonk wel  mooi.

-Open koets:
Prins Harry en Meghan reden in een een open koets door Windsor. Ze wilde zoveel mogelijk mensen bij de bruiloft betrekken. Maar voor de beveiligers was het drama om hun veiligheid te waarborgen wat overigens wel gelukt is!

Wauw, wat was het een mooie en unieke bruiloft!  Twee uur lang heb ik naar de uitzending gekeken. Je kunt ook haar inbreng in de bruiloft terug zien zoals de jurk, predikant en het gospel koor.
Jammer dat haar vader niet aanwezig kon zijn bij haar bruiloft door de heisa omtrent paparazzi fotograaf en zijn hart operatie. Daarom liep prins Charles met haar naar het altaar. Ze had ook geen bruidsmeisjes, omdat ze geen keuze tussen haar vriendinnen kon maken dat ze besloten had om niemand te kiezen. Ze is ook de eerste Afro-Amerikaanse vrouw die haar intreden in de koninklijke familie maakt. Dat is voor de Amerikanen uniek!

Had je ook naar de uitzending gekeken?

Liefs
Miriam

 

royal-wedding-3411339_960_720

9 thoughts on “Royal huwelijk Prins Harry en Meghan”

 1. Jurk van Meghan was zeker mooi, net als haar bruiloft en het was zeker leuk om ernaar te kijken. Moet er wel bij zeggen, dat ik niet alles heb gezien en alleen de stukken die ik interessant vond eventjes naar de televisie liep.

 2. Ik heb ook zeker gekeken en ik was verrast over de keuze van de jurk.ik had een wat meer bling jurk verwacht meer een prinsessen jurk maar deze vind ik wel heel simpel.Maar goed het stond haar wel die diadeem vond ik erg goed staan.
  Hoorde dat prinsen nooit met een huwelijk iets van gel in hun haar mogen doen …want vond zijn haar al saai staan zo zonder gel haha maar blijkbaar mogen ze niks in hun haar doen liefs

  Super leuke blog

  1. Dankjewel voor je compliment! Wat lief! Ik vond het leuk om de bruiloft op televisie te zijn. Ik ben helemaal met je eens ik vind de jurk te simpel en de make-up te naturel overigens heeft zij ook niet veel nodig. Ik wist niet dat ze geen haargel mogen gebruiken. Jeetje wat streng allemaal.

   1. Haha ja …het stond haar mooi maar kom op dit was een bruiloft waar al weken van tevoren over gesproken werd.en dan is het geen prinsessen jurk.maar ja de make- up had ze idd niet eens nodig haha

 3. Oeh, ja. Ik heb met heel veel plezier ook naar de bruiloft gekeken en was helemaal onder de indruk van Meghan. Ze zag er zo mooi uit. Echt als uit een sprookje. En ook stoer van haar hoe ze dat eerste gedeelte zomaar alleen naar het altaar liep. Je moet het maar doen!

 4. Oeh, ja. Ik heb met veel plezier naar het huwelijk gekeken. Ik vond Meghan er enorm mooi uitzien. Als uit een sprookje. Ook stoer van haar dat ze dat eerste gedeelte alleen naar het altaar is gelopen. Je moet het maar doen!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: