Ik had vooroordelen over glutenvrije tussendoortjes” dat ze niet lekker zijn en niet lekker ruiken. Ben je benieuwd wat ik ervan vind en welke aanraders zijn. Lees dan snel mee.
Dit zijn de glutenvrije tussendoortjes:
- Eat naturel:dadel-walnoot met pompoenzaad €1,59
Natuurlijke tussendoortje met dadels , pompoenpitten en abrikozen. Makkelijke tussendoortje, smaakt lekker en voedzaam.
- Naked Blueberry muffin €1,29
Bevat dadels (58%), cashewnoten (15%), rozijnen (15%), amandelen (10%), bosbessen (2%) en natuurlijke smaakstoffen. Kan sporen van soja, pinda’s en andere noten bevatten. Lekker tussendoortje dat ook naar blueberry muffin proeft.
-
Schär Magdalena’s Glutenvrij €3,09
Inhoud 200 gram ( zijn per 4 verpakt)
Cakjes met een vulling van abrikozenjam. Lekker en luchtige cakjes! Komen oorspronkelijk uit Zuid-Europa en worden madeleinekoekjes genoemd. - Schär Pausa Ciok €0,49
Zachte cakejes met crèmevulling en een laagje cacaoglazuur. Zonder tarwe en kleurstoffen. Ik vind dit geen aanrader, proeft niet lekker.Ik had alle tussendoortjes bij Holland& Barrett gekocht.
Wat vind ik van de glutenvrije tussendoortjes?
Van de vier tussendoortjes vond ik er drie lekker. Schär Pausa Ciok €0,49 vind ik niet lekker smaken en ruikt ook niet lekker. Mijn favoriet is de Naked Blueberry muffin proeft ook echt naar een blueberry muffin.
Welke glutenvrije tussendoortje vind jij een aanrader?
Ook interessant om te lezen:
Review sultana (just good)
Dadels
The gluten-free snacks you have suggest are packed with vitamins, minerals, and antioxidants, considering the various ingredients they use. I would definitely consider them as part of my diet.