Je koopt een nieuwe kledingstuk en wilt die meteen aandoen. Herkenbaar toch? Voorheen waste ik mijn nieuwe kleding niet meteen na aankoop, ik trok de kleding direct aan. Dat doe ik nu niet meer wegens hygiëne maar ook chemische stoffen.

Hygiëne/bacteriën:

Ik had een artikel gelezen dat je nieuwe kleding het beste meteen kan wassen, wegens hygiëne, zweet en jawel de poepbacterie. Jeetje wat smerig! Dat komt doordat verschillende mensen de kleding passen in de winkel. Kleding in de winkel wordt door veel mensen gepast. Kleding valt in de winkel op de grond. Soms blijft de kleding lang in de winkel hangen.

Chemische stoffen:
Maar ook door chemische stoffen kun je een huiduitslag krijgen, omdat er chemische stoffen gebruikt worden om schimmels tegen te gaan. En om de stof zacht te houden, daarom eerst de kleding wassen voordat je het aandoet. Het is ook niet goed voor je gezondheid!

was je kleding meteen na aankoop5.jpg

Mensen die in een kledingwinkel werken weten dat de kleding niet schoon is, als ze een kledingstuk retour krijgen. Ze hangen de kleding meteen weer in de winkel. Klaar voor de volgende aankoop.Jakkes!

was jij je kleding na aankoop1

Was je meteen je nieuwe kleding ?

One thought on “Was jij nieuwe kleding meteen na aankoop?”

  1. Het is inderdaad echt wel smerig als je er zo over nadenkt. Ook kleding passen in een winkel is eigenlijk best vies dan. Ik probeer er niet teveel bij stil te staan eigenlijk. Maar sowieso komt nieuw gekochte kleding wel gewassen in mijn kast te hangen 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: