Nu het december is komen de feestdagen dichterbij.
Wij vieren geen kerst wegens geloofsovertuiging (islam). December is voor mij een speciale maand. Ook ik heb een zwak voor kerst, ik vind het een gezellige tijd. In deze blogpost kun je lezen wat ik leuk aan december vind.

1: Leuke kerst-nieuwjaar films kijken
Mijn lievelings films zijn : the holiday, love actually en newyears eve. Maar ook Bridget Jones diary. Ik kijk deze films elk jaar en ik krijg er geen genoeg van. Blijft bijzonder!

2:Nieuwjaar
Ik vind het altijd een gezellige tijd om met ze allen af te tellen tot het nieuwe jaar. We spelen de spel bingo elke jaar. Maar ik reflecteer ook het jaar en bedenk nieuwe doelen voor volgend jaar (2019). Ook geven wij altijd cadeautjes aan elkaar in plaats van kerst.

3:Gezellig tafelen
Uitgebreid dineren met ze allen vind ik heel gezellig. We pakken op oudjaarsdag uit qua eten en bekleding van de ruimte. Kleden ons ook feestelijk aan.

4:Feestelijk kleden
Ik vind het leuk om een extra mooi te kleden, op te tutten en mijn haar te stylen.

5:Extra vrije dagen
Vrije dagen om rustig aan te doen en even bij te komen. Lekker uitslapen!

6:Vuurwerk
Zo’n mooie uitzicht! Als ik het niet zelf hoef af te steken, omdat ik er doodsbang voor ben.
december2

7:Kerstliedjes
Mijn favoriete kerstliedje is last christmas, ik kan dat liedjes niet vaak genoeg horen. Ik zing het altijd blèrend mee!

8:Kerstkaarten versturen of ontvangen
Ik vind het leuk om kerstkaarten te sturen en te ontvangen. Ik word er blij van als iemand aan mij gedacht heeft. Of om iemand zelf een kaart te sturen.

9:Sneeuw
Ik vind sneeuw bij december horen het geeft een kerstgevoel. Het zorg ook wel voor probleempjes zoals file,gladheid en auto krabben. Maar dat vergeet je snel als je kinderen buiten een sneeuwpop ziet maken of aan het sleeën zijn. Het maakt kinderen zo blij die glimlach op hun gezicht is onbeschrijfbaar.

december1

10:Advent kalender van Douglas
Elke dag een cadeautje open maken voelt als een cadeautje. Ik kijk er elk dag gek genoeg naar uit.Wat zal er in het vakje zitten? Ik heb expres de achterkant niet gelezen wat er allemaal inzit, zodat het een verassing blijft.

Wat vinden jullie leuk aan de maand december?

2 thoughts on “Wat ik leuk aan december vind”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: