Je zult wel denken weer een artikel om meer verkeer naar je blog te krijgen. Maar dit is een artikel over apps die volgens mij voor meer verkeer zorgen, daarom wil ik dit met jullie delen! Pinterest zal niet in dit blog-artikel aanbod komen, omdat er best wel veel artikelen over geschreven zijn. Maar ook via Pinterest kun je veel verkeer naar je site krijgen mits je juiste strategieën toepast.

1:Wat is getxblog?
Nieuwe app om je blog posts te promoten en je ontvangt ook meer internationale bezoekers naar je blog. Verwacht niet meteen honderden nieuwe bezoekers. Voordeel is dat het helemaal gratis is! Volgens de makers heb je kans op 200%  meer verkeer naar je website.

Hoe werkt het?
-Registreer je op de website
app.getblogx.com
-Daarna download je de plug-in en activeer je het ( zie instructies voor downloaden )
-Je kunt bij kopje audience instellen welke categorie je gepromote artikel niet mag zien en welke je ook niet op je eigen website wil tonen.
-Post op je inlogpagina de link van je artikel wel in Engels, omdat het internationaal is.
-Je link van de blog post komen bij anderen WordPress gebruikers op hun website onder de naam partners. Zo ontvang je meer bereik naar je website. Mits hun de plug-in op hun website plaatsen. De links van de artikels worden regelmatig verwisseld met die van anderen. Mocht iemand veel volgers of veel bezoekers hebben, is de kans groot dat ze een bezoekje op jouw blog nemen!
-Via je inlogpagina kun je bij analytics zien bij hoeveel mensen je link (artikel) bereikt is.

Hoe kan je het downloaden?
Je kunt heel makkelijk de widget downloaden. Helaas nu alleen voor WordPress gebruikers.

getblogx2getblogx3

Werkt het?
Ik heb al enkele nieuwe bezoekers ontvangen en ik heb mijn links op websites van anderen gevonden. Het heeft tijd nodig om meer nieuwe bezoekers op mijn blog te krijgen. Ik ben al blij met enkele nieuwe bezoekers. Het nadeel is wel als de plug-in niet op website van de ander geplaatst word, is de kans klein dat ze op je website komen en krijg je ook niet meer verkeer naar je website. Deze app is voor internationale websites bedoeld. Heb je alleen een Nederlandstalige website, dan zal je niet veel verkeer naar je website krijgen als mensen de taal niet begrijpen. Ook jammer dat het alleen voor WordPress gebruikers is. De app is nog nieuw daarom zul je niet meteen resultaten zien, maar het heeft volgens mij potentie.

2:Wat is Reddit:
Amerikaanse sociale nieuws app om meer verkeer naar je website te krijgen, kan via een link of bericht. Als je een Engelstalige blog hebt, kun je meer verkeer naar je website verwachten. Je hebt ook een dutch groep heeft helaas weinig leden. Maar je kan ook interessante artikelen lezen of inspiratie opdoen.

Hoe kan je het downloaden?
De app kun je via de Google Play of App store downloaden.
Of via de website:
https://www.reddit.com/

Werkt het?
Ik krijg best wel wat verkeer via Reddit, voornamelijk mijn blog artikelen over social media. Ik heb wel al meer bezoekers ontvangen dan via getblogx. Het is belangrijk om de juiste categorie/ groep te kiezen om je blog artikelen te delen. Als je blog-artikelen niet via Reddit deelt merk je dat je bezoekersaantal minder word. Alleen is het niet de bedoeling dat je alleen je blog-artikelen deelt kan als Spam gezien worden. Voordeel is ook dat de app gratis is. Ik raad iedereen Reddit aan vooral bloggers.

Wat vind je van de apps? Ga je een van de apps downloaden?

Liefs
Miriam

8 thoughts on “Wil je ook meer verkeer naar je blog?”

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: