Vrijdag 26 januari komt het programma van Irene van Vos (yoga Ommen) online.  Het is een 10-daagse programma gericht op critical alignment yoga. Mensen met nek, rug, schouder, wervel en andere klachten hebben profijt aan deze oefeningen. Ik mag dit splinternieuwe online programma uitproberen, omdat ik ook last van deze klachten heb.

Inhoud van het programma :
In totaal 10 lessen, de online lessen bestaan uit een serie van 10 uitgebreide video lessen. Die je thuis of waar je ook bent kunt volgen op je computer, tablet en telefoon.
De eerste 5 yoga lessen zijn gericht op de onderrug, de overige 4 lessen leggen de focus op de bovenrug . De laatste les, les 10  komt de hele serie oefeningen voor de onderrug en bovenrug aanbod. De eerste 9 lessen duren 30 minuten en de laatste les een uur.

De reden dat ik deelneem aan het programma?
Ik heb al zo lang ik mij kan herinneren last van mijn nek en schouders. Elke maand loop ik met een verrekte nek en schouder. Ik heb vaak last van nek migraine hierdoor zijn mijn nek en schouder gevoelig. Ik heb ook vaak een verkeerde houding. Dit programma besteedt tijd aan deze klachten. Normaal moet je voor deze oefeningen naar een speciale yoga school. Nu kun je de oefeningen thuis achter je computer uitvoeren. Ideaal toch!

Wat leer je met critical alignment yoga?
Je leert je grenzen in fases maar je ervaart ook hoe je licht en vrij kunt bewegen. Je wordt bewust van je lichaamshouding en je kunt de oefeningen in dagelijks leven toepassen.
Ik zal jullie via blog artikels en social media op de hoogte houden van mijn ervaringen.
Hopelijk vinden jullie dat leuk!

De programma kost:. €139

Het programma is onbeperkt geldig en kan je eindeloos van het programma gebruikmaken. Wanneer je tijd hebt!

https://www.yogaommen.nl/online-yoga/

Dit artikel is gesponsord!

Wat vind je van deze online yoga programma?

Liefs
Miriam

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: